Viitasaari – puutarhamessut ja uusi jälleenmyyjä

Pitkästä aikaa taas tuli otettua läppäri syliin ja alettua kirjoitaa – tosin aihe on jo vanha mutta ajettelin kuitenkin kirjoitella, koska tässä samalla tulee hyviä uutisia! Etenkin, jos asut Viitasaarella ja olet etsinyt kauniita ja käytännöllisiä sadevesiastioita korvaamaan ne silmäänpistävän siniset tynnyrit sieltä talon nurkilta. Ota hetki ja lukaise blogiartikkelimme ja löydät kivan Viitasaareen liittyvän ilmoituksemme.

Paikalliset puutarhamessut

Tosiaan, osallistuimme todella pitkästä aikaa tänä keväänä 2022 toukokuun lopussa Viitasaarella järjestettäville Koti ja Puutarha -messuille. Messut järjestettiin Hurrikaanihallissa, joka on keskustan läheisyydessä. Tynnyrimiehen vaimon suku on kotoisin Keski-Suomesta, joten siksikin oli hauskaa osallistua messuille ja kuunnella pari päivää hieman erilaista puheenpartta, mutta, ah niin kotoista.

Tässä sitä rakennellaan messupaikkaa Viitasaaren Hurrikaanihallissa

Mukaan messuille otimme tietysti ihastuttavat sadevesitynnyrimme niin TAMMI kuin KELO väreissä sekä tynnyripöytäryhmän ja kokoelman erilaisia ruukkuja.

Messuilla osastollamme esittelimme myös yhteistyökumppanimme, Barrelia Oy:n upeita, aitoja espanjalaisia viinitynnyreitä!

Olimme Tynnyrimiehen kanssa iloisesti yllättyneitä messujen vireydestä ja siitä, miten mukavia ihmisiä osastollamme kävi ja miten välitön tunnelma messuilla oli! Monet mukavat ja hersyvät naurut saimme niin messuvieraidenkin kuin muiden näytteilleasettajien kanssa. Teimme myös yllättäen kauppaakin ja kotimatkalle lähdettäessä autoon ei tarvinnutkaan enää pakata niin paljon tavaraa. Kiitos!!!

Onnellinen asiakas Viitasaaren Koti ja Puutarhamessuilla Tynnyrimiehen osastolla

Tällä kertaa messumatkalla lähdettiin ilman kultaisia nelijalkaisia ystäviämme eli Casper ja Gaugan jäivät kotikylälle hyvään hoitoon Coda-nimisen kaverin kanssa – kiitos Eveliina & co poikien hoidosta ❤️

Ja koskapa oltiin Tynnyrimiehen kanssa ihan vaan kahdestaan matkassa niin valitsimme majapaikaksemme Viitasaarelta Hännilänsalmen leirintäalueen, josta vuokrasimme saunallisen mökin. Olipahan riemullista messupäivän jälkeen laittaa sauna tulille ja nauttia. Mökki oli oikein mukavasti varusteltu ja sijainti oivallinen – koirat olisivat varmaan olleet koko ajan uimassa, jos olisivat päässeet mukaan. Viitasaari – käymisen arvoinen kohde.

Ainahan sitä messuille osallistuessaan tulee myös käyneeksi katselemassa muiden näytteilleasettajien pisteitä ja tarjontaa ja alla olevissa kuvissa muutama hauska poiminta, jotka kiinnittivät Tynnyrimiehen vaimon huomion. Ehkäpä hauskinta oli tavata parfymööri Max Perttula, joka oli onnistunut pullottamaan onnistuneesti suomalaisen metsän tuoksun, siis sen tuoksun sateen jälkeen. Aika ihmeellistä mutta totta!

Parfymööri Max Perttula Viitasaaren Koti ja Puutarhamessuilla toukokuussa 2022

Uusi jälleenmyyjä Viitasaarelle

Ai niin, se uutinen, josta oli puhetta blogitekstin alussa 😂 Elikkä Tynnyrimies vaimoineen on vieraillut Rautakauppa Mehdon omassa myyntitapahtumassa joskus vuosia sitten ja tutustunut energiseen Kirsi Mehtoon, joka yhdessä siskonsa kanssa pyörittää rautakauppaa. Nyt sitten taas tavattiin Kirsi sekä siskonsa Terhi ja vihdosta viimein hekin lämpesivät meidän tuotteille eli nyt löydät Rautakauppa Mehdosta Tynnyrimiehen sadevesitynnyreitä jalustoineen sekä valikoiman ruukkuja. Kiitos teille Kirsi ja Terhi!

Kiitos Viitasaari – luultavasti näemme taas ensi vuonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.