RUUKUT

Tänne olemme koonneet tuotekuvia sekä asiakkailtamme saatuja kuvia Tynnyrimiehen erilaisista ruukuista, jotka soveltuvat hyvin niin sisälle kuin ulos. Voit käyttää Tynnyrimiehen ruukkuja niin suojaruukkuna kuin istutusruukkuna.

Tällä hetkellä valikoimissa on 4 eri sarjan ruukkua monessa eri koossa – meiltä löytyy myös isoja ruukkuja:

  • Bolero – tynnyrimäisiä ja pyöreitä ruukkuja
  • Polka – tynnyrimäisiä ja kartion muotoisia ruukkuja
  • Salsa – kuin makaava tynnyri
  • Teak – neliskanttisia puulaatikoita

Tynnyrimiehen kukkaruukut on valmistettu Sloveniassa läpivärjätystä, elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista. Kukkaruukkumme ovat kevyitä sekä helppohoitoisia ja tuotteemme ovat erittäin säänkestävä (+80/-60 astetta) ja UV-suojattuja. Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Bolero -ruukut

Polka -ruukut

Salsa -ruukut

Teak -ruukut

Tynnyrimiehen ruukut voit huoletta jättää ulos vaikka koko talveksi – näin me olemme itsekin tehneet! Tynnyrimiehellä ja vaimolla on omalla pihallaan näitä ruukkuja istutusruukkuina ollut jo vuosia ja täytyy sanoa, etteivät tuotteet ole menneet miksikään, vaikka ne ovat olleet vuodesta toiseen pihalla ilman mitään kummempia talvisuojauksia.

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn tekemisen kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!