RUUKUT

Tänne olemme koonneet tuotekuvia sekä asiakkailtamme saatuja kuvia Tynnyrimiehen erilaisista ruukuista, jotka soveltuvat hyvin niin sisälle kuin ulos. Voit käyttää Tynnyrimiehen ruukkuja niin suojaruukkuna kuin istutusruukkuna.

Tällä hetkellä valikoimissa on 4 eri sarjan ruukkua monessa eri koossa – meiltä löytyy myös isoja ruukkuja:

  • Bolero – tynnyrimäisiä ja pyöreitä ruukkuja
  • Polka – tynnyrimäisiä ja kartion muotoisia ruukkuja
  • Salsa – kuin makaava tynnyri
  • Teak – neliskanttisia puulaatikoita

Tynnyrimiehen kukkaruukut on valmistettu Sloveniassa läpivärjätystä, elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista. Kukkaruukkumme ovat kevyitä sekä helppohoitoisia ja tuotteemme ovat erittäin säänkestävä (+80/-60 astetta) ja UV-suojattuja. Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!

TARJOUKSET osiosta löydät upeita, aitoa Terra di Siena väriä imitoivat ruukut. Nämä ruukut on valmistettu Italiassa valamalla muotit aidoista italialaisista saviruukuista. Tämän vuoksi ruukut ovatkin niin aidon näköisiä. Materiaalina tässäkin on käytännöllinen ja kestävä kierrätysmuovi. Nämä ruukut ovat olleet meillä joskus esillä puutarhamyymälässä, joten siksi ne ovat alennuksessa, sillä ovat ns mallikappaleita. Näitä ruukkuja et löydä muualta Suomesta!

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Italialaiset Terra di Siena ruukut

Bolero -ruukut

Bolero -ruukut muistuttavat hauskasti puutynnyriä ja me itse kutsumme tätä ruukkumallia nassakaksi. Mikäs nimi sulle tulee mieleen tästä muodosta? Muutama asiakkaamme on hankkinut ison Bolero -ruukun ihan vain saunapuita varten mökille.

Polka -ruukut

Polka -ruukut sopivat moneen tilanteeseen ja onpahan asiakkaamme tehneet näistä ruukuista mm. roskiksia mutta myös saunaan vihdoille oman astian; vain mielikuvitus on rajana.

Salsa -ruukut

Salsa -ruukut ovat erikoinen ilmestys ja näillä saat varmasti näyttävyyttä puutarhaasi! Salsa S ruukkua on paljon käytetty mm. erilaisissa juhlissa tarjoiluastiana eli siihen voi laittaa jäitä ja janojuomia – toimii! Ja onpahan moni nelijalkainen tykästynyt tähän ruukkuun, sillä siitä saa kätevästi kivan pesän. Inspiroidu asiakkaidemme lähettämistä kuvista.

Teak -ruukut

Nämä ruukut ovat poistumassa valikoimista ja TARJOUKSET osiosta löytyy tämä ruukku valkoisena.

Tynnyrimiehen ruukut voit huoletta jättää ulos vaikka koko talveksi – näin me olemme itsekin tehneet! Tynnyrimiehellä ja vaimolla on omalla pihallaan näitä ruukkuja istutusruukkuina ollut jo vuosia ja täytyy sanoa, etteivät tuotteet ole menneet miksikään, vaikka ne ovat olleet vuodesta toiseen pihalla ilman mitään kummempia talvisuojauksia.

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn tekemisen kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!