JALUSTAT

Täältä löydät kuvia tuotteistamme. Kaikkiin sadevesitynnyreihimme löytyy täydellisesti sopiva ja tukeva jalusta. Jalusta on suunniteltu niin, että kastelukannu mahtuu hyvin sadevesitynnyrin hanan alle. Jalustoja löytyy valikoimistamme neljää eri kokoa ja kahta eri väriä:

  • 50 litraa
  • 120 litraa
  • 240 litraa
  • 350 litraa 

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa UUTUUDET aina silloin tällöin! 

Sadevesitynnyrit ja jalustat on valmistettu Sloveniassa läpivärjätystä, elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista. Sadevesitynnyrit ovat kevyitä sekä helppohoitoisia ollen erittäin säänkestäviä (+80/-60 astetta) ja UV-suojattuja.

Huomioithan, että asennat jalustan tasaiselle pinnalle vaateriin. Näin sadevesitynnyrin paino jakaantuu tasaisesti jalustalle, eikä esimerkiksi rasita jalustan toista reunaa, jolloin jalusta voi kovan painon alla pettää!

Tässäpä muutama vinkki, miten voit hyödyntää jalustaa muuhunkin tarkoitukseen.

Jalusta yrttiruukkuna
Jalusta yrttiruukkuna
350 litraisen sadevesitynnyrin jalusta koiran  altaana
350 litraisen sadevesitynnyrin jalusta koiran altaana

Säästä hermoja ja rahaa

Kauniisti suunnitellut tammitynnyriä imitoivat tynnyrimme, ruukkumme ja puutarhakalusteemme ovat aidon puun näköisiä mutta erittäin paljon helppohoitoisempia ja kestävämpiä. Tuotteemme ovat erittäin helppohoitoisia, sillä et tarvitse mitään erityisiä puunhoitoaineita pitääksesi tuotteet hyvässä kunnossa ja hyvän näköisinä. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin muovi materiaalina voi olla puuhun verrattuna luontoystävällisempi vaihtoehto! Aiemmin messuille osallistuessamme saimme monesti huomata, miten ihmiset erehtyivät luulemaan tuotteitamme puusta tehdyksi. 

Käyttämällä sadevesitynnyreitä säästät selvää rahaa! Puutarhasi kasvitkin arvostavat ns. vähemmän kovaa vettä, jollaista sadevesi on. Käytä mahdollisuuksien mukaan sadevesitynnyrin ja rännin välissä vedenohjainta, jossa on suodatin ja näin sadevesi pysyy entistäkin puhtaampana. Vedenohjaimen ansiosta voit pitää sadevesitynnyrin kannen kiinni, jolloin pienet eläimet eivät huku tynnyriin ja vesi pysyy taasen puhtaampana. 

Kaikki tuotteemme on tehty käyttämällä rotaatiovalutekniikkaa ja ne kestävätkin hyvin esimerkiksi lämpöä ja kylmää, jopa +80 astetta ja kylmyyttäkin -60 astetta. Näin ollen muutamat asiakkaamme ovat hankkineet kauniin tynnyrin kesämökille saunaan kylmävesiastiaksi! Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!