YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tavarantoimittajamme eli yhteistyökumppanit sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Meille on tärkeää, että tuotteemme on valmistettu Euroopassa, jossa voimme olla varmoja tuotteiden laadusta ja joissa voimme helposti (jossain kohtaa, kun Korona helpottaa) käydä tapaamassa yhteyshenkilöitämme. Kaikki tavarantoimittajamme ovat oman alansa huippuja ja olleet alalla vuosikymmeniä, joten heillä on sellaista hiottua tietotaitoa, johon voi 100% luottaa ja tämä näkyy heidän osaamisessaan.

Meiltä usein kysytään, miksi muovinen kevyt tynnyri tai muut tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita tuotteita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään rotaatiovalutekniikalla kierrätysmuovista, joka on läpivärjättyä, toisin kuin moni muu muovinen tuote. Tuotteet myös kestävät pakkasta ja lämpöä hyvin eri tavalla verrattuna kuin ohut muovi. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset.

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!


Otto Graf GmbH

Teemme yhteistyötä perinteikkään saksalaisen Otto Graf GmbH:n yrityksen kanssa ja heiltä ostammekin sadevesien ohjauksessa tarvittavat sadevedenohjaimet, joita jotkut hauskasti kutsuvat rännirosvoiksi/ vesikaappareiksi. Heillä on mielestämme parhaat ja helposti asennettavat vedenohjaimet niin pyöreään kuin neliskanttiseenkin syöksytorveen, joten siksi olemme päätyneet ostamaan tavaraa heiltä. Otto Graf:lta löytyy myös valikoima erilaisia sadeveden keräämiseen tarkoitettuja design ”tynnyreitä”, jotka ovat erittäin kauniita ja eroavat perinteisestä sadevesitynnyristä erilaisuudellaan. Nämä sadevedenkerääjät sopisivat loistavasti uusiin taloihin, koska ne ovat moderneja ja todellakin kauniisti maisemoituja. Jos olet kiinnostunut näistä, niin laitahan meille meiliä ja kysy tarjousta! Tutustu näihin upeisiin design tuotteisiin!

Otto Graf’lta löytyy myös erilaisia mutta todella fiksusti mietittyjä ruukkuja ja puutarhatarvikkeita sekä kompostoreita. Näitä on tulossa jossain kohtaa Tynnyrimiehen valikoimiin!


Barrelia

Jyväskylästä löytyi upea Barrelia niminen yritys, jonka Tynnyrimiehen vaimo bongasi käydessään sukulaisensa Tukkakorjaamo kampaamossa. Alettiin miettiä yhteisiä kuvioita ja siitä se sitten lähti! Barrelia tuo maahan Espanjasta aitoja viinitynnyreitä, joita on käytetty siellä viinin, viskin ja sherryn valmistuksessa. Heidän valikoimistaan löytyy myös todella hauskoja, juurikin näistä samaisista tynnyreistä valmistettuja savustuslastuja, joilla tuunaat ruokaasi todellakin herkullisen lisätwistin.


Haluaisitko yhteistyökumppaniksi?

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on tuotteita, jotka sopisivat valikoimiimme, niin olemme ehdottaman kiinnostuneita ideoistasi ja yhteistyökumppanuuksista. Yhteistyökumppanit ovat voimavaramme! Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä joko soittamalla Tynnyrimiehelle eli Markulle nroon 040-717 8866 tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: [email protected].