YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet.

Meiltä usein kysytään, miksi muovinen kevyt tynnyri on suhteellisen arvokas tuote. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään rotaatiovalutekniikalla kierrätysmuovista, joka on läpivärjättyä, toisin kuin moni muu muovinen tuote. Tuotteet myös kestävät pakkasta ja lämpöä hyvin eri tavalla verrattuna kuin ohut muovi. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset.

Toivottavasti ymmärryt nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!


Teemme myös yhteistyötä saksalaisen Otto Graf GmbH:n kanssa ja heiltä ostammekin sadevesien ohjauksessa tarvittavat sadevedenohjaimet, joita jotkut hauskasti kutsuu rännirosvoiksi. Otto Graf:lta löytyy myös valikoima erilaisia sadeveden keräämiseen tarkoitettuja “tynnyreitä”, jotka ovat erittäin kauniita ja eroavat perinteisestä sadevesitynnyristä erilaisuudellaan. Jos olet kiinnostunut näistä, niin laitahan meille meiliä ja kysy tarjousta! Tutustu näihin upeisiin tuotteisiin tästä.

Garantialta löytyy myös erilaisia mutta todella fiksusti mietittyjä ruukkuja ja puutarhatarvikkeita sekä kompostoreita.