Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Toki vastaamme arkisin puhelimeen nrossa 040-717 8866 (myös Whatsapp) ja sähköpostiakin luemme osoitteessa [email protected]. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin saman päivän aikana.

Jos asiasi on kiireellinen, niin nopeimmin tavoitat Tynnyrimiehen eli Markun puhelimitse.

Jos kaipaat tietoa tuotteistamme, niin kurkkaapa tuotesivut! Jälleenmyyjiämme löydät pääkaupunkiseudulta, Nurmijärveltä, Mynämäeltä,Porista ja Vantaalta. Kaikki tuotteemme löydät verkkokaupastamme Holvista. Mikäli sinulla on vieläkin kysymyksiä, niin ota yhteyttä!

  Keitä me olemme; Tynnyrimies ja Tynnyrimiehen vaimo?

  Tynnyrimies toimii Ulvilasta käsin, jossa siis asumme ja pidämme varastojamme! Olet tervetullut milloin tahansa käymään ja ihastelemaan maisemoituja sadevesitynnyreitä ja pähkäilemään vesisieppareita yhdessä Tynnyrimiehen kanssa. Otathan tällöin yhteyttä etukäteen joko soittamalla Tynnyrimiehelle eli Markulle nroon 040-717 8866 tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

  Voit myös ottaa yhteyttä sivujemme kautta suoraan!

  Olemme vuosia sitten asuneet Tynnyrimiehen vaimon työn vuoksi Unkarissa ja siellä tutustuimme maisemoituihin sadevesitynnyreihin sekä aitoa tammitynnyriä jäljitteleviin tuotteisiin, joihin ihastuimme heti päätä pahkaa. Siitä se ajatus sitten lähti, että emmekös me voisi alkaa näitä myydä Suomessa ja vuonna 2012 aloitimme toimintamme. Pikkuhiljaa ja pienin askelin on menty eteenpäin! Nyt meillä on jo muutama upea jälleenmyyjäkin ?

  MAHTAVAA, että olet löytänyt Tynnyrimiehen ja Tynnyrimiehen vaimon blogin sekä kaikki upeat tuotteemme. Jos Sinulla heräsi kysymyksiä, niin otathan yhteyttä.

  Ihanaa kevättä ja kesää 2022!

  PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies ja/tai tägäisit meidät @tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!