JÄLLEENMYYJÄT

Tynnyrimiehen upeita tuotteita kuten vaikkapa sadevesitynnyreitä ja jalustoja löydät nyt seuraavilta jälleenmyyjiltämme! Viherviisikon valikoimista löydät myös erilaisia ruukkuja sekä ihanan Barik 2,2 litraisen viinitynnyrin.


Tynnyrimiehen jälleenmyyjä Viherviisikko

Viherviisikko – jälleenmyyjämme pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla jälleenmyyjältämme Viherviisikolta saat kaikki vihersisustuksen palvelut saman katon alta! Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella, tarjoten pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Heiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisiin. Viherviisikko hoitaa myös yritysten sisätiloja mm. kauniilla ilmaa puhdistavilla viherkasveilla tai loihtii mieleisesi viherkeitaan aidon näköisillä silkkikasveilla sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille on tarjolla lisäksi hoitopalvelu, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!


MaceWorks on ilmalämpöpumppujen ammattilainen

MaceWorks myy, asentaa, huoltaa ja korjaa kaikki ilmalämpöpumppumerkit. Heidän kauttaan saat parhaat laitteet: Cooper&Hunter, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu ja Panasonic. MaceWorks tekee myös kirvesmiehen, puusepän ja maalarin töitä uudis- ja saneerauskohteisiin. Kaiken minkä he tekevät, on ammattitaidolla ja laadukkaasti tehty.

MaceWorks myös asentaa Tynnyrimiehen sadevesitynnyrit jalustoineen ja liittää sadevesitynnyrin syöksytorveesi – kätevää, vai mitä?


Tynnyrimiehen jälleenmyyjä Gartipi

Gartipi – jälleenmyyjämme Vantaalla

Jälleenmyyjämme Gartipi tarjoaa puutarhapalveluita monenlaisiin tarpeisiin: puutarhanhoitoon, piharakentamiseen ja -suunnitteluun niin yksityisille kuin yrityksille sekä taloyhtiöille. Yrityksen sielu on puutarha-alan ammattilainen, Tiia Pitkänen, jonka uralle on mahtunut jos jonkinmoista pihaprojektia! Erityisen hieno piirre Tiian toiminnassa on se, että hän laittaa hyvän kiertämään eli jos häneltä kauden lopussa jää jotain ylimääräistä, kuten vaikkapa laattoja tai kasveja, niin niistä ilmoitetaan Facebookissa! Näin ollen todellakin toisen ”roska” voi olla toisen aarre! Tsekkaa oheisesta kuvakollaasista Tiian kädenjälkeä.

Gartipin ja puutarhuri Tiia Pitkäsen kädenjälkeä on ihana katsella.

Tynnyrishop on jälleenmyyjämme pääkaupunkiseudulla.

BIRO® Specialized shops on BIRO Oy:n hallinnoima erikoiskauppojen kokonaisuus. Biro Oy: vahvuus on oikeat, luotettavat sekä modernit yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat Euroopasta sekä yhteistyökumppanit ja valmistajat Suomessa. Kaikki heidän sivustonsa ovat luotettavia erikoiskauppoja ainutlaatuisin tuottein. Sivustot ja niiden liiketoiminta mahdollistaa tukkumyynnin ja projektimyynnin, palvelun ammattilaisille sekä tiedottamisen viiteryhmillemme; lehdistö, suunnittelijat, arkkitehdit sekä rakentajat.

Biro Oy:n kauppoja ovat:

Suihkulähteiden johtava verkkokauppa Suomessa: www.vesilahde.fi 
Sisustustakkojen maahantuoja sekä verkkokauppa: www.takkahenki.fi
Viinitynnyreiden, whiskytynnyreiden sekä kylpytynnyreiden verkkokauppa: www.tynnyrishop.fi
Riippumattoja perheelle kotiin, ulos tai lapsille leikkiin tarjoaa: www.riippumattoshop.fi
Erikoiskeinuja kotona lekotteluun tai vaikkapa lastenkotiin tarjoaa: www.keinushop.fi
Mattojen asiantuntevaan Design-mailmaan vie www.mattoshop.fi
Valaisimia kotiin, ravintolaan ja projekteihin toimittaa www.valaisinshop.fi
Säkkituolien ja mukavuuden asialla on www.puffa.fi
Aidon ja ekologisen rottingin sisustusmailmaan vie www.rottinkishop.fi
Sisustustaulujen upeaan mailmaan vie www.sisustustaulut.net 


Kuusamostakin löytyy sadevesitynnyreitämme.

Jokaiseen retkeen ei tarvita omia välineitä! Oletko lähdössä luon­toon seikkailemaan, mutta välineet puuttuvat? Tiesitkö että voit vuokrata päiväksi tai vaikka viikoksi tarvitsemasi välineet Kuusamon Eräkaupasta?

He vuokraavat ja myyvät huippuvalmistajien laadukkaita tuotteita ulkoiluun, vapaa-aikaan, kalastukseen ja retkeilyyn. Kuusamon Eräkaupan kautta saa vuokravälineet vaikka koko perheen tai työporukan yhteisille retkille. Heiltä saatte myös mm. sup-laudan, kanootin,  kajakin, paljuperäkärryn, lastenkantorinkan ja talvisiin rientoihin lumikengät, liu­­ku­lumi­kengät, vaellusahkion tai metsäsukset. 

Vuokrattavat tuotteet noudetaan ja palautetaan Torangin alueelle, joka on lähellä Kuusamon keskustaa. Välineet toi­­­mi­­­t­e­­taan tar­vit­­taessa ha­lua­­­maasi paikkaan. Yhteistyökumppaneiden kautta on myös mahdollista vuokrata välineitä! Oulangalla Oulangan luontokeskus, Rukalla Korpikahvila sekä Kahvila Uuttusuo ja Kuusamon keskustan lähellä Hotelli Goiglo!

Kuusamon Eräkaupalta löytyy myös sadevesitynnyrimme ja heidän kauttaan tuotteitamme on tilattavissa.


SaunaTuote on saunatarvikkeiden ja erikoiskiukaiden verkkokauppa ja heillä on myös Lohjalla oma showroom. SaunaTuotteen erikoisuus HöyryLöyly on tutustumisen arvoinen tuote!


Tynnyrimiehen tuotteita löydät Mynämäellä on Sundellin Puutarhalta

Sundellin puutarha Mynämäellä

Jälleenmyynti Mynämäellä hoituu Sundellin puutarhalta, josta löydät kauniita kukkia ja koristekasveja ympäri vuoden. Valikoimasta löytyy sesongin mukaisia tuotteita. Sundellin puutarha myy kukkia myös Turun kauppatorilla ma-pe noin klo. 08-17 ja la klo. 08-15. Sundellin kukkia löytää myös Pyheen kylätorilta perjantaisin noin klo. 14-18, sekä Mynämäen torilta markkinakeskiviikkona klo. 09-15. Kukkia voit käydä ostamaan myös suoraan kasvihuoneilta, mutta henkilökunnan paikallaolo on hyvä varmistaa ensin puhelinsoitolla. Varmimmin ovat paikalla ma-pe klo. 10-20 ja la klo. 10-15.


Tynnyrimiehen jälleenmyyjä Kukkahuone Linnea

Kukkahuone Linnea – jälleenmyyjämme Nurmijärvellä

Jälleenmyyjämme Kukkahuone Linnea on vierailun arvoinen kohde – kyse on nimittäin Nummelan tilasta, Nukarissa Nurmijärvellä. Tilan emäntä on floristi ja hänen kädenjälkensä näkyy niin kauniissa, yleisölle avoinna olevassa puutarhassa kuin navettamyymälässäkin. Mikäli olet kiinnostunut kukkasidonnasta, niin emäntä järjestää ihania kursseja!

Kukkahuone Linnea tarjoaa paljon ihania ideoita puutarhaharrastajille.

Palveleva rautakauppa Padasjoella

15.4.2021 Padasjoella avaa ovensa Rautanet -ketjuun kuuluva Rautanet Padasjoki, josta löydät kaiken tarvitsemasi rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen kuin myös pihaan ja puutarhaan! Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikessa, mitä mieleesi juolahtaakaan. Piha ja Puutarha puolelta löydät Tynnyrimiehen TAMMI 120L sadevesitynnyrit jalustoilla sekä Speedy vedenohjaimet (pyöreä ränni). Mikäli haluat muita tuotteitamme myyntiin Rautanet Padasjoelle, niin vinkkaapa kauppias Suville, niin hän hoitaa asian eteenpäin ❤️


Visual Trading – TilaaTuotteen löydät Porista

Tilaatuote.fi on porilaisen Visual Trading yrityksen verkkokauppa. Visual Tradingiltä saat mainosmateriaalia vaikkapa pienistä tarroista suurkuvatulosteisiin, brändätyt asusteet yritykselle tai vaikka hupipaidan lahjaksi, uniikkeja tauluja ja paljon muuta. Visual Trading tekee myös logosuunnittelua, nettisivuja ja verkkokauppoja. TilaaTuotteen verkkokauppa jälleenmyy Tynnyrimiehen tuotteita – toimitukset koko Suomeen!


Jupen Puutarhapalvelu toteuttaa kaikenlaiset pihaan ja puutarhaan liittyvät työt ja palvelut Porissa ja muualla Satakunnassa; mm. kiveykset, pensasaidan leikkaukset, pihasuunnittelu.​ Myös istutukset, kivetykset, pihojen stailaus, hoito ja ylläpito. Mestarina toimii Juha-Pekka ”Jupe” Järvinen, joka on koulutukseltaan viherrakentaja-artesaani.


Tynnyrimies etsii jälleenmyyjiä!

Onko sinulla puutarha, puutarhamyymälä tai vaikkapa puutarhakeskus? Kiinnostaako jälleenmyynti? Maisemoitu sadevesitynnyri voisi olla aika hauska myyntiartikkeli ja siitä saa aina hyvä jutun juuren… yleensä nämä mielletään oluttynnyreiksi 😉 Kokemuksesta tiedämme, että monet siirtolapuutarhamökin omistavat kaipaavat mökilleen pienempää, 50 litraista sadevesitynnyriä ja onhan tuollainen maisemoitu sadevesitynnyri kaunis vaihtoehto, vai mitä? Myös kasvihuoneharrastajat ovat olleet ahkeria asiakkaitamme! Jos kiinnostuit ja haluaisit olla alkaa Tynnyrimiehen tuotteiden jälleenmyyjäksi, niin otathan yhteyttä joko soittamalla Tynnyrimiehelle eli Markulle nroon 040-717 8866 tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: [email protected].