JÄLLEENMYYJÄT

Tynnyrimiehen upeita tuotteita kuten vaikkapa sadevesitynnyreitä ja jalustoja löydät nyt seuraavilta jälleenmyyjiltämme! Viherviisikon valikoimista löydät myös erilaisia ruukkuja sekä ihanan Barik 2,2 litraisen viinitynnyrin. Joillakin jälleenmyyjillä on tuotteita omassa varastossaan, joten kannattaa ottaa ensin yhteyttä ja kysellä tuotteiden saatavuutta, jotta et tee hukkareissua esim myymälään.Tynnyrimiehen jälleenmyyjä Viherviisikko

Viherviisikko – jälleenmyyjämme pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla jälleenmyyjältämme Viherviisikolta saat kaikki vihersisustuksen palvelut saman katon alta! Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella, tarjoten pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Heiltä löydät myös erilaiset piharakenteet ja leikkivälineet sekä vaihtolavat pihatalkoisiin. Viherviisikko hoitaa myös yritysten sisätiloja mm. kauniilla ilmaa puhdistavilla viherkasveilla tai loihtii mieleisesi viherkeitaan aidon näköisillä silkkikasveilla sinulle räätälöitynä pakettina. Kasvit ja ruukut valitaan kuhunkin tilaan sopivaksi yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Kasveille on tarjolla lisäksi hoitopalvelu, jolla varmistat vehreän ja viihtyisän työympäristön vuoden jokaisena päivänä!


MaceWorks on ilmalämpöpumppujen ammattilainen

MaceWorks myy, asentaa, huoltaa ja korjaa kaikki ilmalämpöpumppumerkit. Heidän kauttaan saat parhaat laitteet: Cooper&Hunter, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu ja Panasonic. MaceWorks tekee myös kirvesmiehen, puusepän ja maalarin töitä uudis- ja saneerauskohteisiin. Kaiken minkä he tekevät, on ammattitaidolla ja laadukkaasti tehty.

MaceWorks myös asentaa Tynnyrimiehen sadevesitynnyrit jalustoineen ja liittää sadevesitynnyrin syöksytorveesi – kätevää, vai mitä?

Kuvassa Mace Worksin asentamat TAMMI 240L sadevesitynnyrit jalustoineen. Sadevesitynnyrit on yhdistetty pyöreään syöksytorveen Speedy vedenohjaimella.
Kuvassa Mace Worksin asentamat TAMMI 240L sadevesitynnyrit jalustoineen. Sadevesitynnyrit on yhdistetty pyöreään syöksytorveen Speedy vedenohjaimella.

Tynnyrimiehen jälleenmyyjä Gartipi

Gartipi – jälleenmyyjämme Vantaalla

Jälleenmyyjämme Gartipi tarjoaa puutarhapalveluita monenlaisiin tarpeisiin: puutarhanhoitoon, piharakentamiseen ja -suunnitteluun niin yksityisille kuin yrityksille sekä taloyhtiöille. Yrityksen sielu on puutarha-alan ammattilainen, Tiia Pitkänen, jonka uralle on mahtunut jos jonkinmoista pihaprojektia! Erityisen hieno piirre Tiian toiminnassa on se, että hän laittaa hyvän kiertämään eli jos häneltä kauden lopussa jää jotain ylimääräistä, kuten vaikkapa laattoja tai kasveja, niin niistä ilmoitetaan Facebookissa! Näin ollen todellakin toisen ”roska” voi olla toisen aarre! Tsekkaa oheisesta kuvakollaasista Tiian kädenjälkeä.

Gartipin ja puutarhuri Tiia Pitkäsen kädenjälkeä on ihana katsella.

Tynnyrishop on jälleenmyyjämme pääkaupunkiseudulla.

Erikoiskauppojen kokonaisuus

BIRO® Specialized shops on BIRO Oy:n hallinnoima erikoiskauppojen kokonaisuus. Biro Oy: vahvuus on oikeat, luotettavat sekä modernit yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat Euroopasta sekä yhteistyökumppanit ja valmistajat Suomessa. Kaikki heidän sivustonsa ovat luotettavia erikoiskauppoja ainutlaatuisin tuottein. Sivustot ja niiden liiketoiminta mahdollistaa tukkumyynnin ja projektimyynnin, palvelun ammattilaisille sekä tiedottamisen viiteryhmille; lehdistö, suunnittelijat, arkkitehdit sekä rakentajat.

Biro Oy:n kauppoja ovat:

Suihkulähteiden johtava verkkokauppa Suomessa: www.vesilahde.fi 
Sisustustakkojen maahantuoja sekä verkkokauppa: www.takkahenki.fi
Viinitynnyreiden, whiskytynnyreiden sekä kylpytynnyreiden verkkokauppa: www.tynnyrishop.fi
Riippumattoja perheelle kotiin, ulos tai lapsille leikkiin tarjoaa: www.riippumattoshop.fi
Erikoiskeinuja kotona lekotteluun tai vaikkapa lastenkotiin tarjoaa: www.keinushop.fi
Mattojen asiantuntevaan Design-mailmaan vie www.mattoshop.fi
Valaisimia kotiin, ravintolaan ja projekteihin toimittaa www.valaisinshop.fi
Säkkituolien ja mukavuuden asialla on www.puffa.fi
Aidon ja ekologisen rottingin sisustusmailmaan vie www.rottinkishop.fi
Sisustustaulujen upeaan mailmaan vie www.sisustustaulut.net 


Kuusamostakin löytyy sadevesitynnyreitämme.

Retkeilyn ammattilainen Kuusamossa

Jokaiseen retkeen ei tarvita omia välineitä! Oletko lähdössä luon­toon seikkailemaan, mutta välineet puuttuvat? Tiesitkö että voit vuokrata päiväksi tai vaikka viikoksi tarvitsemasi välineet Kuusamon Eräkaupasta?

He vuokraavat ja myyvät huippuvalmistajien laadukkaita tuotteita ulkoiluun, vapaa-aikaan, kalastukseen ja retkeilyyn. Kuusamon Eräkaupan kautta saa vuokravälineet vaikka koko perheen tai työporukan yhteisille retkille. Heiltä saatte myös mm. sup-laudan, kanootin,  kajakin, paljuperäkärryn, lastenkantorinkan ja talvisiin rientoihin lumikengät, liu­­ku­lumi­kengät, vaellusahkion tai metsäsukset. 

Vuokrattavat tuotteet noudetaan ja palautetaan Torangin alueelle, joka on lähellä Kuusamon keskustaa. Välineet toi­­­mi­­­t­e­­taan tar­vit­­taessa ha­lua­­­maasi paikkaan. Yhteistyökumppaneiden kautta on myös mahdollista vuokrata välineitä! Oulangalla Oulangan luontokeskus, Rukalla Korpikahvila sekä Kahvila Uuttusuo ja Kuusamon keskustan lähellä Hotelli Goiglo!

Kuusamon Eräkaupalta löytyy myös Tynnyrimiehen jälleenmyynti eli sadevesitynnyrimme ja heidän kauttaan muitakin tuotteitamme on tilattavissa.


SaunaTuote Lohjalla jälleenmyy Tynnyrimiehen kalusteita sekä sadevesitynnyreitä ja juoma-astioita.

Sauna-alan konkari Lohjalla

SaunaTuote on saunatarvikkeiden ja erikoiskiukaiden verkkokauppa ja heillä on myös Lohjalla oma showroom. SaunaTuotteen erikoisuus, Suomessa valmistettu HöyryLöyly on tutustumisen arvoinen tuote!


Tynnyrimiehen tuotteita löydät Mynämäellä on Sundellin Puutarhalta

Sundellin puutarha Mynämäellä

Jälleenmyynti Mynämäellä hoituu Sundellin puutarhalta, josta löydät kauniita kukkia ja koristekasveja ympäri vuoden. Valikoimasta löytyy sesongin mukaisia tuotteita. Sundellin puutarha myy kukkia myös Turun kauppatorilla ma-pe noin klo 08-16 ja la klo 08-15. Sundellin kukkia löytää myös Pyheen kylätorilta perjantaisin noin klo 13-18, sekä Mynämäen torilta markkinakeskiviikkona klo 09-13. Kukkia voit käydä ostamaan myös suoraan kasvihuoneilta, mutta henkilökunnan paikallaolo on hyvä varmistaa ensin puhelinsoitolla. Varmimmin ovat paikalla ma-pe klo 10-20 ja la klo 10-15.


Kivapiha Mäntsälässä jälleenmyy Tynnyrimiehen sadevesitynnyreitä!

Ideoita ja inspiraatiota Mäntsälästä

Kivapihan myymälä on erikoistunut erilaisten pihojen ja puutarhojen koristeluun sekä piharakentamiseen. Sisäpuutarhassa voi tutustua erilaisiin tuotteisiin ympäri vuoden. Ulkona voit ihastella upeita patsaita ja vesiaiheita, suunnitella uusia kuvioita pihalaatoilla tai hankkia kätevästi taimet ja kesäkukat. Asiantunteva henkilöstö auttaa tarvittaessa ja antaa kaupan päälle hyvät vinkit! Kannattaa poiketa kauempaakin ihan vain piha-alueen kauneutta ja komeutta silmäilemään, sillä saat takuuvarmasti ideoita omaan pihaasi/ puutarhaasi.

Tynnyrimiehen jälleenmyynti ja Mäntsälässä pääset näkemään myös tuotteemme paikanpäällä!


Tynnyrimiehen jälleenmyyjä Kukkahuone Linnea

Kukkahuone Linnea – jälleenmyyjämme Nurmijärvellä

Jälleenmyyjämme Kukkahuone Linnea on vierailun arvoinen kohde – kyse on nimittäin Nummelan tilasta, Nukarissa Nurmijärvellä. Tilan emäntä on floristi ja hänen kädenjälkensä näkyy niin kauniissa, yleisölle avoinna olevassa puutarhassa kuin navettamyymälässäkin. Mikäli olet kiinnostunut kukkasidonnasta, niin emäntä järjestää ihania kursseja!

Kukkahuone Linnea tarjoaa paljon ihania ideoita puutarhaharrastajille sekä Tynnyrimiehen sadevesitynnyreitä.

Palveleva rautakauppa Padasjoella jälleenmyy Tynnyrimiehen tuotteita.

Palveleva rautakauppa Padasjoella

Padasjoella Rautanet -ketjuun kuuluvasta Rautanet Padasjoki -liikkeestä, josta löydät kaiken tarvitsemasi rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen kuin myös pihaan ja puutarhaan! Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua kaikessa, mitä mieleesi juolahtaakaan. Piha ja Puutarha puolelta löydät Tynnyrimiehen TAMMI 120L sadevesitynnyrit jalustoilla sekä Speedy vedenohjaimet (pyöreä ränni). Mikäli haluat muita tuotteitamme myyntiin Rautanet Padasjoelle, niin vinkkaapa kauppias Suville, niin hän hoitaa asian eteenpäin ❤️


Kodinparhaaksi verkkokauppa jälleenmyy Tynnyrimiehen sadevesitynnyreitä ja jalustoja.

Verkkokauppa Pirkkalassa kodin ja puutarhan tuotteille

Kodinparhaaksi.fi on Pirkkalassa toimivan Mardiili Oy:n verkkokauppa kodin ja puutarhan tuotteille. Kyse on pienestä perheyrityksestä, jonka palveluvaltti on ketteryys sekä joustavuus palvelussa. Asiakaspalvelu palvelee numerossa 010 5080040 ja mikäli he eivät juuri soittaessasi pääse vastaamaan, soittavat he sinulle takaisin vielä saman päivän aikana. Sähköpostitse palvelua saatavilla osoitteessa [email protected] Käytössä on myös WhatsApp 0453464744, mikä on nopea ja kätevä yhteydenottotapa myös. Lisäksi voit seurata yritystä Facebookissa ja Instagramissa.


Jupen Puutarhapalvelun kautta saatavilla Satakunnan alueella sadevesitynnyrit ja vedenohjaimet.

Paikallista puutarhaosaamista Ulvilasta

Jupen Puutarhapalvelu toteuttaa kaikenlaiset pihaan ja puutarhaan liittyvät työt ja palvelut Ulvilassa, Porissa ja muualla Satakunnassa; mm. kiveykset, pensasaidan leikkaukset, pihasuunnittelu.​ Myös istutukset, kivetykset, pihojen stailaus, hoito ja ylläpito sekä Tynnyrimiehen sadevesitynnyrien sekä jalustojen jälleenmyynti. Mestarina toimii Juha-Pekka ”Jupe” Järvinen, joka on koulutukseltaan viherrakentaja-artesaani.


Palveleva rautakauppa Viitasaarella jälleenmyy Tynnyrimiehen tuotteita.

Paikallista palvelua Viitasaarella

Rakkaudesta rautakauppaan jo toisessa polvessa. Mehton väki toivottaa sinut tervetulleeksi, kaupasta löytyy kaikkea tarpeellista kotiin ja mökille. 

Saat Rautakauppa Mehtolta tuotteet talon perustuksista julkisivuun, väliseiniin ja kattoon. Puutavarasta rakennat vaikka haluamasi terassin, saunan, hyllyt ja paneloinnit. Valitse mieleisesi ovet, ikkunat ja portaat ja astu sisälle uuteen kotiisi. Inspiroidu remontoimaan, omien ideoiden loppuessa rautakaupan tiimi auttaa. Rautakauppa Mehto kuuluu kotimaiseen Rautanet -ketjuun.

”Mehtolla on mainio palvelu. Tavaran toimitukset onnistuvat vaivatta vaikka mökkityömaalle saakka ilman kuhnastelua.”


Tynnyrimies etsii jälleenmyyjiä!

Onko sinulla puutarha, puutarhamyymälä tai vaikkapa puutarhakeskus? Kiinnostaako jälleenmyynti? Maisemoitu sadevesitynnyri voisi olla aika hauska myyntiartikkeli ja siitä saa aina hyvä jutun juuren… yleensä nämä mielletään oluttynnyreiksi ? Kokemuksesta tiedämme, että monet siirtolapuutarhamökin omistavat kaipaavat mökilleen pienempää, 50 litraista sadevesitynnyriä ja onhan tuollainen maisemoitu sadevesitynnyri kaunis vaihtoehto, vai mitä? Myös kasvihuoneharrastajat ovat olleet ahkeria asiakkaitamme!

Jos kiinnostuit ja haluaisit olla alkaa Tynnyrimiehen tuotteiden jälleenmyyjäksi, niin otathan yhteyttä joko soittamalla Tynnyrimiehelle eli Markulle nroon 040-717 8866 tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: [email protected].