VIINITYNNYRIT

Tänne olemme koonneet tuotekuvia sekä asiakkailtamme saatuja kuvia Tynnyrimiehen erilaisista viinitynnyreistä ja käymisastioista, jotka soveltuvat hyvin niin viinin kuin vedenkin säilöntään (esim. juomavesiastia mökille) kuten myös kotiviinin tekemiseen. Voit käyttää Tynnyrimiehen viinitynnyreitä vaikkapa juhlissa booliastiana ja saat siitä baaripöytäsi kivan keskipisteen ja hyvän puheenaiheen.

Tällä hetkellä valikoimissa on 2 eri sarjan viinitynnyreitä ja yksi käymisastia monessa eri koossa:

  • Barik – kuin makaavia tynnyreitä
  • Classic – kauniisti kuvioituja tynnyreitä
  • Most – perinteinen viinitynnyri

Tynnyrimiehen viinitynnyrit ja käymisastiat on valmistettu Sloveniassa läpivärjätystä, elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista. Tuotteemme ovat kevyitä sekä helppohoitoisia ja tuotteemme ovat erittäin säänkestäviä (+80/-60 astetta) ja UV-suojattuja; voit siis hyvin käyttää viinitynnyreitä vaikkapa puutarhajuhlissa. Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Barik -viinitynnyrit

Classic -viinitynnyrit

Most -käymisastia

Mikäli olet kiinnostunut isommista viinitynnyreistä tai käymisastioista, niin otathan meihin yhteyttä ja katsotaan, miten saadaan tynnyreitä sinulle.

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!