SADEVESITYNNYRIT

Täältä löydät kuvia tuotteistamme. Sadevesitynnyreitä löytyy valikoimistamme neljää eri kokoa ja kahta eri väriä (tammi ja kelo):

  • 50 litraa
  • 120 litraa
  • 240 litraa
  • 350 litraa 

Sadevesitynnyri, toiselta nimeltään sadevesiastia, on erinomainen hankinta pihalle tai kasvihuoneeseen. Tynnyrin ansiosta sinun ei tarvitse käyttää arvokasta hanavettä pihakasviesi kasteluun ja voit vähentää samalla jätevesimaksuja. Tynnyrimieheltä saat erikokoiset sadevesitynnyrit ja kaikki tarvittavat lisäosat kätevästi samasta paikasta. Tilaa nyt omasi ja aloita veden talteenotto vielä tänään!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

Sadevesitynnyrit on valmistettu Sloveniassa läpivärjätystä, elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista. Sadevesitynnyrit ovat kevyitä sekä helppohoitoisia ollen erittäin säänkestäviä (+80/-60 astetta) ja UV-suojattuja.

Sadevesitynnyreitämme on hankittu niin kasvihuoneen nurkalle, kuin lammen lähettyville piilottamaan erilaiset johdot. Onpahan tynnyreitä ostettu saunaan kylmävesiastiaksi ja erityisesti 350 litraista tynnyriä on käytetty ns. pulahdusaltaana!

Itse käytämme 50 litraista sadevesitynnyriä kotona kahden kultaisennoutajan kuivamuonan säilytykseen ja viime jouluna suolasimme lampaan koiven sadevesitynnyrissä – oli juuri sopivan kokoinen astia tätä touhua varten!

PS: Kauttamme on tilattavissa myös upeita ja erittäin tyylikkäitä sadevesiastioita, jotka valmistetaan Saksassa! Näitä ei voi muuten enää kutsua tynnyreiksi, niin kauniita nämä ovat.

Oheisella videolla englantilainen kolleegamme esittelee TAMMI sarjan tynnyreitä – katso ja ihastu! Samalla hahmotat ehkä paremmin myös sadevesiastioiden mittasuhteita.

Klikkaamalla alla olevassa listassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen sadevesitynnyrin tietoihin!

Kaikkiin sadevesitynnyreihin löytyy verkkokaupastamme sopivan kokoinen ja tukeva jalusta. Jalusta on suunniteltu niin, että saat kastelukannun sopivasti sadevesitynnyrin hanan alle.

Huomioithan, että asennat jalustan tasaiselle pinnalle vaateriin. Näin sadevesitynnyrin paino jakaantuu tasaisesti jalustalle, eikä esimerkiksi rasita jalustan toista reunaa, jolloin jalusta voi kovan painon alla pettää! Katso alla olevat kaksi kuvaa, jossa vasemmanpuoleinen sadevesitynnyri ei ole asennettu vaateriin ja sen muoto alkaa kärsiä. Samoin jalusta tosiaan saattaa pettää, kun painoa on nyt enemmän vasemmassa reunassa. Oikeanpuoleisessa kuvassa on, sanoisinko millin tarkka vaateri omatekoisella alustalla.

Asenna sadevesitynnyri mahdollisimman vaateriin!

Säästä hermoja ja rahaa

Kauniisti suunnitellut tammitynnyriä imitoivat tynnyrimme, ruukkumme ja puutarhakalusteemme ovat aidon puun näköisiä mutta erittäin paljon helppohoitoisempia ja kestävämpiä. Tuotteemme ovat erittäin helppohoitoisia, sillä et tarvitse mitään erityisiä puunhoitoaineita pitääksesi tuotteet hyvässä kunnossa ja hyvän näköisinä. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin muovi materiaalina voi olla puuhun verrattuna luontoystävällisempi vaihtoehto! Aiemmin messuille osallistuessamme saimme monesti huomata, miten ihmiset erehtyivät luulemaan tuotteitamme puusta tehdyksi.

Käyttämällä sadevesitynnyreitä säästät selvää rahaa! Puutarhasi kasvitkin arvostavat ns. vähemmän kovaa vettä, jollaista sadevesi on. Käytä mahdollisuuksien mukaan sadevesitynnyrin ja rännin välissä vedenohjainta, jossa on suodatin ja näin sadevesi pysyy entistäkin puhtaampana. Vedenohjaimen ansiosta voit pitää sadevesitynnyrin kannen kiinni, jolloin pienet eläimet eivät huku tynnyriin ja vesi pysyy taasen puhtaampana. 

Kaikki tuotteemme on tehty käyttämällä rotaatiovalutekniikkaa ja ne kestävätkin hyvin esimerkiksi lämpöä ja kylmää, jopa +80 astetta ja kylmyyttäkin -60 astetta. Näin ollen muutamat asiakkaamme ovat hankkineet kauniin tynnyrin kesämökille saunaan kylmävesiastiaksi! Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!

Haluatko säästää vettä ja vähentää turhia kuluja? Etsitkö fiksua tapaa tuottaa kasteluvettä puutarhallesi? Näppärän vesitynnyrin avulla voit kerätä sadeveden helposti talteen. Sadeveden talteenotto kannattaa monestakin syystä. Kun sinulla on pihallasi sadevesitynnyri, kasteluvesi on aina käden ulottuvilla – täysin ilmaiseksi! Sen lisäksi veden säästäminen on todellinen ekoteko. Jos olet eläinystävä, saatat myös ilahtua pihalla vierailevista linnuista, jotka käyvät juomassa turvallisesti kannen päälle jäävää vettä.