SADEVESITYNNYRIT

Täältä löydät kuvia tuotteistamme. Sadevesitynnyreitä löytyy valikoimistamme neljää eri kokoa ja kahta eri väriä:

  • 50 litraa
  • 120 litraa
  • 240 litraa
  • 350 litraa 

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen sadevesitynnyrin tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

Sadevesitynnyrit on valmistettu Sloveniassa läpivärjätystä, elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista. Sadevesitynnyrit ovat kevyitä sekä helppohoitoisia ollen erittäin säänkestäviä (+80/-60 astetta) ja UV-suojattuja.

Sadevesitynnyreitämme on hankittu niin kasvihuoneen nurkalle, kuin lammen lähettyville piilottamaan erilaiset johdot. Onpahan tynnyreitä ostettu saunaan kylmävesiastiaksi ja erityisesti 350 litraista tynnyriä on käytetty ns. pulahdusaltaana!

PS: Kauttamme on tilattavissa myös upeita ja erittäin tyylikkäitä sadevesiastioita, jotka valmistetaan Saksassa! Näitä ei voi muuten enää kutsua tynnyreiksi, niin kauniita nämä ovat.

Kaikkiin sadevesitynnyreihin löytyy verkkokaupastamme sopivan kokoinen ja tukeva jalusta. Jalusta on suunniteltu niin, että saat kastelukannun sopivasti sadevesitynnyrin hanan alle.

Huomioithan, että asennat jalustan tasaiselle pinnalle vaateriin. Näin sadevesitynnyrin paino jakaantuu tasaisesti jalustalle, eikä esimerkiksi rasita jalustan toista reunaa, jolloin jalusta voi kovan painon alla pettää!

Säästä hermoja ja rahaa

Kauniisti suunnitellut tammitynnyriä imitoivat tynnyrimme, ruukkumme ja puutarhakalusteemme ovat aidon puun näköisiä mutta erittäin paljon helppohoitoisempia ja kestävämpiä. Tuotteemme ovat erittäin helppohoitoisia, sillä et tarvitse mitään erityisiä puunhoitoaineita pitääksesi tuotteet hyvässä kunnossa ja hyvän näköisinä. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin muovi materiaalina voi olla puuhun verrattuna luontoystävällisempi vaihtoehto! Aiemmin messuille osallistuessamme saimme monesti huomata, miten ihmiset erehtyivät luulemaan tuotteitamme puusta tehdyksi.

Käyttämällä sadevesitynnyreitä säästät selvää rahaa! Puutarhasi kasvitkin arvostavat ns. vähemmän kovaa vettä, jollaista sadevesi on. Käytä mahdollisuuksien mukaan sadevesitynnyrin ja rännin välissä vedenohjainta, jossa on suodatin ja näin sadevesi pysyy entistäkin puhtaampana. Vedenohjaimen ansiosta voit pitää sadevesitynnyrin kannen kiinni, jolloin pienet eläimet eivät huku tynnyriin ja vesi pysyy taasen puhtaampana. 

Kaikki tuotteemme on tehty käyttämällä rotaatiovalutekniikkaa ja ne kestävätkin hyvin esimerkiksi lämpöä ja kylmää, jopa +80 astetta ja kylmyyttäkin -60 astetta. Näin ollen muutamat asiakkaamme ovat hankkineet kauniin tynnyrin kesämökille saunaan kylmävesiastiaksi! Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!