TUOTTEEMME

Tervetuloa Tynnyrimiehen Galleriaan! Näiltä sivuilta löydät inspiraatiota ja vinkkejä tuotteistamme sadeveden keräämiseen sekä asiakkaidemme omia kuvia tuotteistamme! Gallerian etusivulta löydät toivottavasti inspiroivat tuotekuvat kaikista tuotteistamme ja lisää kuvia ja tietoja eri tuotteistamme löydät Tuotteemme -sivun alasvetovalikosta! Verkkokaupastamme löydät erikseen osiot Tarjous -tuotteille sekä mahdollisuuden ostaa lahjakortteja! Olemme jaotelleet tuotteemme omille sivuilleen ns. tuoteryhmittäin seuraavasti:

Tuotevalikoimastamme löydät monenlaisia tynnyreitä
Tuotevalikoimastamme löydät monenlaisia sadevesitynnyreitä ja niihin sopivat jalustat
Rännirosvo, vesisieppari, vesikaappari – rakkaalla vedenohjaimella on monta nimeä. Meiltä löydät ratkaisun niin neliskanttiseen kuin pyöreäänkin syöksytorveen.
Salsa L ruukku ja pieni koira Tynnyrimies - tuotteemme ovat monikäyttöisiä!
Salsa L ruukku toimii koiran kotina
Tuotteemme sisältävät myös Bolero ruukkuja
Tuotteemme sisältävät myös Bolero ruukkuja
Tuotevalikoimamme on laaja
Tuotevalikoimamme on laaja
Tammitynnyripöytäryhmään voit törmätä terasseilla
Tammitynnyripöytiä ja jakkaroita löydät monelta terassilta eri puolilta Suomea
Erilaisia kalusteita – niin sisälle kuin!
Valikoimiimme kuuluvat myös viinitynnyrit ja käymisastiat

Kauniisti suunnitellut tammitynnyriä imitoivat tynnyrimme, ruukkumme ja puutarhakalusteemme ovat aidon puun näköisiä mutta erittäin paljon helppohoitoisempia ja kestävämpiä. Aiemmin messuille osallistuessamme saimme monesti huomata, miten ihmiset erehtyivät luulemaan tuotteitamme puusta tehdyksi. Näin ollen tuotteemme ovat erittäin helppohoitoisia, sillä et tarvitse mitään erityisiä puunhoitoaineita pitääksesi tuotteet hyvässä kunnossa ja hyvän näköisinä.

Käyttämällä sadevesitynnyreitä säästät selvää rahaa! Puutarhasi kasvitkin arvostavat ns. vähemmän kovaa vettä, jollaista sadevesi on. Käytä mahdollisuuksien mukaan sadevesitynnyrin ja rännin välissä vedenohjainta, jossa on suodatin ja näin sadevesi pysyy entistäkin puhtaampana. Vedenohjaimen ansiosta voit pitää sadevesitynnyrin kannen kiinni, jolloin pienet eläimet eivät huku tynnyriin ja vesi pysyy taasen puhtaampana.

Kaikki tuotteemme on tehty käyttämällä rotaatiovalutekniikkaa ja ne kestävätkin hyvin esimerkiksi lämpöä ja kylmää, jopa +80 astetta ja kylmyyttäkin -60 astetta. Näin ollen muutamat asiakkaamme ovat hankkineet kauniin tynnyrin kesämökille saunaan kylmävesiastiaksi! Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista

Tuotteemme ovat myös monikäyttöisiä. Muutamat asiakkaamme ovat tehneet 350 litraisesta sadevesitynnyristä itselleen saunan yhteyteen kylmäpulahdusaltaan. Eräs asiakkaamme keksi käyttää samaisen tynnyrin jalustaa koirien virkistysaltaana kesähelteillä. Muutama muu on taasen tehnyt jalustoista hauskoja yrttiruukkuja.

350L tynnyri vilvoitteluastiana
50L jalusta vesiaiheena puutarhassa
350L jalusta koiran ”paljuna”

Tuotteemme on tehty yli 45 vuoden kokemuksella Sloveniassa, perheomisteisessa tehtaassa, jossa olemme itsekin vierailleet moneen otteeseen! Voimme hyvillä mielin todeta, että nämä tuotteet ovat loistavia!