VEDENOHJAIMET PYÖREÄ SYÖKSYTORVI

Vedenohjaimella liität sadevesitynnyrisi syöksytorveen

Etsitkö vedenohjainta (rännirosvo, ulosheittäjä ja mitä näitä nyt on?)) pyöreään syöksytorveen? Onko talosi/ mökkisi talon kulmissa pyöreä syöksytorvi? Tynnyrimiehen valikoimista löydät erilaisia sadevedenohjaimia, joilla liität sadevesitynnyrisi joko neliskanttiseen tai pyöreään syöksytorveen. Valikoimissamme on myös eri värisiä vedenohjaimia, joten valitse omasi talosi ja syöksytorviesi värien mukaisesti. Jos et löydä jotain tuotetta tai sinulla herää kysymyksiä, niin otathan meihin yhteyttä joko Chatin kautta tai kirjoittamalla meille postia osoitteeseen [email protected].

Syöksytorvi – pyöreä

Pyöreisiin syöksytorviin Tynnyrimiehen valikoimista ehdottomasti suosituin vedenohjain on SPEEDY, joka on erittäin helppo asentaa. Saat vedenohjaimen mukana täydelliset asennusohjeet sekä kaiken asennukseen tarvitsemasi! Katso oheiselta videolta, miten helppoa Speedy sadevedenohjaimen asentaminen on! Tarkemmat mittakuvatkin löytyy, kuten myös kuvalliset asennusohjeet vaiheittain (suomenkielinen versio tulossa lähiaikoina).

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista ja vakuutu vedenohjaimen asentamisen helppoudesta!

  • Sadeveden keräämiseen on monta syystä. Muista kuitenkin tyhjentää tynnyri puutarhan syystöiden yhteydessä.

Ränni – pyöreä

Pyöreisiin syöksytorviin löytyy myös toinen vaihtoehto nimeltään Filling Device, josta löytyy niin harmaa kuin ruskeakin versio. Nämä vedenohjaimet joutuu kuitenkin asentamaan niin, että syöksytorvi katkaistaan halutusta kohdasta eli asentaminen teettää hieman enemmän töitä! Lue lisää teknisempää tietoa Filling Device vedenohjaimesta ja mittakuvista.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!


Katso videolta vedenohjaimen toimintaperiaate yleisellä tasolla – toimintalogiikka on sama, oli sinulla sitten pyöreä syöksytorvi tai neliskanttinen! Ei enää kummallisia tee-se-itse virityksiä vaan hyvin toimiva vedenohjain syöksytorveen yhdistettynä käytännölliseen ja kauniiseen sadevesitynnyriin ja voit nauttia sadepäivistä!

Pääkaupunkiseudulla jälleenmyyjämme MaceWorks myy niin sadevesitynnyreitä, jalustoja että Speedy ja Rapido Quattro vedenohjaimia ja asentaa ne tarvittaessa! Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!