DESIGN SADEVESIASTIAT

Verkkokaupastamme on tilattavissa 1-3 viikon toimitusajalla upeita ja todella tyylikkäitä design sadevesiastioita, joita ei voi enää tynnyreiksi kutsua! Nämä sadevesiastiat sopivat kauniisti myös uudiskohteisiin.

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen sadevesiastian tietoihin! Kurkkaa myös esitteemme, josta löydät paljon sellaisia malleja, joita emme ole vielä laittaneet verkkokauppaan tarjolle. Jos kiinnostut jostain, niin ota rohkeasti yhteyttä – me tarjoamme kilpailukykyiset hinnat.

Design sadevesiastiat on valmistettu Saksassa 100% kierrätysmuovista yli 50 vuoden kokemuksella. Erityisen suunnitelunsa vuoksi kaikki sadevesiastiat ovat lapsiystävällisiä ja erittäin turvallisia, jos pieniä lapsia on kotitaloudessa. Sadevesiastiat ovat helppohoitoisia ollen erittäin säänkestäviä ja UV-suojattuja.

Sadevesiastioita on hankittu niin kasvihuoneen nurkalle, kuin uutuuttaan huokuvan omakotitalon kulmalle kääntämään katseita ja säästämään selvää rahaa! Monissa malleissa on upea erillinen kukka-allas kesäkukille!

Kaikissa design sadevesiastioissa hanan korkeus on mitoitettu niin, että voit helposti ottaa hanasta vettä kastelukannuun. Jokaiseen sadevesiastiaan tulee automaattisesti mukana upea hana, joko kromattu tai messinki. Design sadevesiastioissa on erillinen poistoventtiili, jolla saat astian tyhjennettyä talvea. Voit yhdistää sadevesiastian kätevästi neliskanttiseen kuten myös pyöreään syöksytorveen näppärillä ja helposti asennettavilla vedenohjaimilla.

Huomioithan, että asennat design sadevesiastian tasaiselle pinnalle vaateriin.

Toimituskulut desing sadevesiastiat nettisivut Tynnyrimies

Viehäty kauniista muotoilusta

Kauniisti suunnitellut design sadevesiastiat ovat erittäin helppohoitoisia ja kestäviä. Tuotteemme ovat erittäin helppohoitoisia, sillä et tarvitse mitään erityisiä hoitoaineita pitääksesi tuotteet hyvässä kunnossa ja hyvän näköisinä. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin muovi materiaalina voi olla puuhun verrattuna luontoystävällisempi vaihtoehto! Aiemmin messuille osallistuessamme saimme monesti huomata, miten ihmiset erehtyivät luulemaan tuotteitamme aidosta materiaalista tehdyksi.

Käyttämällä sadevesiastioita säästät selvää rahaa! Puutarhasi kasvitkin arvostavat ns. vähemmän kovaa vettä, jollaista sadevesi on. Käytä mahdollisuuksien mukaan sadevesiastian ja rännin välissä vedenohjainta, jossa on suodatin ja näin sadevesi pysyy entistäkin puhtaampana.

Kaikki tuotteemme on tehty käyttämällä rotaatiovalutekniikkaa ja ne kestävätkin hyvin esimerkiksi lämpöä ja kylmää. Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Mikäli tuotteen käytössä ilmenee ongelmia, niin otathan meihin heti yhteyttä!

Inspiroidu kauniista kuvistamme ja tilaa omasi!

  • Natura_2in1_arctic_Aalto_fiilis_Tynnyrimies