RÄNNISUOJUS NORRÄ

Ovatko rännisi keväisin ja syksyisin täynnä lehtiä, oksia ja männynneulasia estäen sadeveden virtauksen? Tympiikö rännien puhdistus tai onko rännisi niin korkealla, että niiden puhdistus vaatii erityisiä ponnisteluja ja työkaluja, jopa ihan henkilönostimen? 

Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi yleisimmäksi syyksi kiinteistöjen kosteusvaurioihin. Vauriot jäävät yleensä omasta kukkarosta maksettavaksi, sillä vakuutus ei korvaa puutteellisen sadevesijärjestelmän aiheuttamaa vahinkoa. Rännejä kannattaakin huoltaa säännöllisesti ja niiden kuntoa tarkkailla esimerkiksi keväisin ja syksyisin. Ota siis tavaksi tutkia talosi rännit pari kertaa vuodessa, teet itsellesi palveluksen!

Rännisuojuksella vähennät huoltotoimenpiteitä

Hätä ei ole tämän näköinen, sillä rännien puhtaanpitämiseen liittyvään ”ongelmaan” on olemassa erittäin hyvä ja kätevä ratkaisu, nimittäin rännisuojus!

Sadevesikouruun kertyy luonnollisesti paljon lehtiä, roskia ja jopa linnunpesiä. Jos sadevedet eivät valu riittävän nopeasti pois kouruista rankkasateen aikana, kouru alkaa tulvia. Tämä voi aiheuttaa vuotoja odottamattomissa paikoissa. Voit estää useimmat ongelmat asentamalla rännisuojuksen sadevesikouruun, joka estää isokokoisia roskia tukkimasta syöksyputkea niin nopeasti.

Käyttämällä tiheäreikäistä rännisuojusta, tuulet puhaltavat suojuksen pinnalta irtolehdet ja roskat pois ja rännikourusi pysyvät avoinna antaen sadeveden virrata normaalisti, eikä sinun täydy enää puhdistaa ikäviä tukkeumia tikkailla keikkuen joka kevät ja syksy. Näin voit myös hyödyntää puhtaampaa sadevettä vaikkapa yrttimaasi ja kukkapenkkiesi iloksi, sillä sadevesi on ravinteikasta vettä. Ja se on ILMAISTA! Oletko muuten uutisoinnista huomannut, että kuivuus saattaa olla tulevina vuosina suuri ongelma maapallon monella kolkalla? Nyt on todella fiksua panostaa ajoissa ilmaisen sadeveden hyödyntämiseen.

Kun asennat rännisuojukset, sinun ei enää tarvitse huolehtia rännien puhdistuksesta! Ei enää kurkottelua korkeilla tikkailla, saati vaatteiden sotkemista, sillä rännisi ovat nyt huoltovapaat tai ainakaan ne eivät vaadi samanlaista huoltoa kuin ilman rännisuojuksia.

Rännisuojuksen asennus

Rännisuojus on helppo ja nopea asentaa ja voit mitoittaa sen omaan tarpeeseesi. Yhdessä rullassa on 6 metriä rännisuojusta (myydän yhden rullan erissä!). Rännisuojus ei edes näy ulkoapäin kovinkaan helposti ja voit asentaa sen minkä muotoiseen ränniin tahansa.

Materiaali: Polyetyleeniä, joka on erittäin kestävää muovia. UV-suojattu, joten rännisuoja kestää aurinkoa ja erilaisia sääilmiöitä hyvin. 

Suosittelemme, että käytät rännisuojan kiinnikkeitä n. 46 cm välein. Rullan mukana tulee 13 kpl kiinnikkeitä ja yhdessä rullassa on tosiaan se 6 metriä suojusta. Rännisuojan leveys on 17 cm ja suojuksen reiän koko on 5×5 mm.

NORRÄ rännisuojus on valmistettu EU:ssa.

Rännisuojus NORRÄn tilaat alta

Inspiroidu kuvista ja lue lisää Lasituvan Miniatyyrit -blogista

Rännisuojus NORRÄ asennettuna ränniin
Rännisuojus NORRÄ asennettuna ränniin
Yksityiskohtia suojuksesta

Lasituvan Miniatyyrit -blogissa on lisää infoa rännisuojuksesta ja sen asentamisen helppoudesta. Syksyllä 2022 on luvassa raporttia rännisuojuksen toimivuudesta! Innolla odotamme testailun tuloksia.

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies tai tägäisit meidät Instassa @tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!