PUUTARHAKALUSTEET

Tänne olemme koonneet tuotekuvia sekä asiakkailtamme saatuja kuvia Tynnyrimiehen TAMMI puutarhakalustostamme. Tuotteet soveltuvat hyvin mm. kesäterasseille mutta myös saunamökille tai kotiterassille. Onpahan näitä käytetty hätätilassa tupaantuliaisissakin 😉 Erityisen hauska pöytäsetti tämä on messuosastolle!

PS: Kysy myös vuokrausmahdollisuudesta!

Tynnyrimiehen puutarhakalusteet on valmistettu Sloveniassa läpivärjätystä, elintarvikekelpoisesta kierrätysmuovista. Puutarhakalusteet ovat kevyitä sekä helppohoitoisia ja tuotteemme ovat erittäin säänkestävä (+80/-60 astetta) ja UV-suojattuja. Tuotteemme eivät muuta muotoaan, haalistu tai hajoa normaalissa käytössä. Kaikki tuotteemme on myös läpivärjättyjä eli se tarkoittaa käytännössä sitä, että naarmutkaan eivät haittaa!

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Tynnyrimiehellä ja vaimolla on omalla pihallaan näitä puutarhakalusteita ollut jo vuosia ja täytyy sanoa, etteivät tuotteet ole menneet miksikään, vaikka ne ovat olleet vuodesta toiseen pihalla ilman mitään suojauksia. Tammitynnyrisohvatuolilla on Tynnyrimiehen vaimon mukaan kiva istua iltaa ja itse Tynnyrimies tykästyi klubituoliin.

Säästä hermoja ja rahaa

Kauniisti suunnitellut tammitynnyriä imitoivat puutarhakalusteemme ovat aidon puun näköisiä mutta erittäin paljon helppohoitoisempia ja kestävämpiä. Tuotteemme ovat erittäin helppohoitoisia, sillä et tarvitse mitään erityisiä puunhoitoaineita pitääksesi kalusteet hyvässä kunnossa ja hyvän näköisinä. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin muovi materiaalina voi olla puuhun verrattuna luontoystävällisempi vaihtoehto! Aiemmin messuille osallistuessamme saimme monesti huomata, miten ihmiset erehtyivät luulemaan tuotteitamme puusta tehdyksi. 

Inspiroidu asiakkaidemme puutarhakalustekuvista!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn tekemisen kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska puutarhakalusteet ovat suurehkoja, niin ne vievät paljon kuljetustilaa ja siksi näiden rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!