FRATELLI GUZZINI

Tänne olemme koonneet tuotekuvia sekä asiakkailtamme saatuja kuvia Tynnyrimiehen valikoimista löytyvistä Fratelli Guzzini astioista, jotka on valmistettu kierrätysmuovista Italiassa.

Tällä hetkellä valikoimissa on 6 eri sarjan tuotteita:

  • Aqua – tyylikästä herkuttelua
  • Belle Epoque – kaunista ja hienostunutta
  • Feeling – kakkujen aatelia
  • Glam – yksinkertaista älykkyyttä
  • Happy Hour – klassista muotoilua pikkutunneille
  • Love – sydämellisiä ajatuksia

Fratelli Guzzini on perustettu Italiassa jo vuonna 1912 ja brändin takana on Enrico Guzzini. Guzzinin tuotteet ovat innovatiivisia, moderneja ja niissä yhdistyvät niin käytännöllisyys kuin estetiikkakin. Valikoimassa on tuotteita kattaukseen, keittiöön ja kotiin. Vuonna 1938 Guzzini alkoi valmistaa tunnettuja plexilasista valmistettuja tuotteitaan. Yritys ottaa myös aina ympäristöasiat huomioon ja tämän vuoksi tuotteet voi kierrättää ja käyttää aina uudelleen. Nämä kivat tuotteet ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä.

Yritys on tunnettu innovatiivistista muovinkäsittelymenetelmistään, jotka mahdollistavat monipuolisen tuotevalikoiman keittiötuotteita. Maailman johtavat suunnittelijat ovat tehneet yhteistyötä Fratelli Guzzini – yrityksen kanssa. Fratelli Guzziniin tuotteille on tunnusomaista laadukas design yhdistettynä arjen funktionaalisuuteen, helppokäyttöisyys, huokea hintataso ja kestävä laatu sekä jatkuva tuote- ja materiaalikehitys. “Guzzini style” onkin menestyksekäs brändi: tuotteita myydään jo 85 maassa. 

Designia suoraan Italiasta

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Aqua -sarja by Fratelli Guzzini

Aqua sarja on tyylikkään herkuttelua muotoilun keinoin, jonka italialaiset tunnetusti osaavat.

Belle Époque -sarja by Fratelli Guzzini

Tämä sarja on kuin tuulahdus iloiselta 1920-luvulta Pariisista! Kaunis, uusklassismin inspiroima muotokieli luo uudelleen tunteen jostain kadonneesta muttei kuitenkaan unohtuneesta. Näiden tuotteiden mukana mielikuvituksesi laukkaa täyttä kyytiä tupakansavuiseen hämäryyteen Pariisin kujille.

Belle Epoque sarjan on suunnitellut italialainen suunnittelija Angeletti Ruzza – inspiroidu!

Feeling -sarja by Fratelli Guzzini

FEELING sarjan tuotteilla katat pöydän koreasti.

Glam -sarja by Fratelli Guzzini

GLAM sarjan perustava ajatus on nerokkaassa yksinkertaisuudessa – nämä tuotteet ovat todellakin nerokkaita!

Happy Hour -sarja by Fratelli Guzzini

Happy Hour sarja on tyylikkään yksinkertaista muotoilua, jonka italialaiset tunnetusti osaavat.

LOVE -sarja by Fratelli Guzzini

Mikäli olet kiinnostunut isommista viinitynnyreistä tai käymisastioista, niin otathan meihin yhteyttä ja katsotaan, miten saadaan tynnyreitä sinulle.

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista

Fratelli Guzzinin tuotteet ovat olleet erityisesti sekä veneilevien että karavaanareiden mieleen, sillä tuotteet ovat turvallisia eikä tarvitse pelätä lasinsiruja. Matkassa mukana olevat nelijalkaisetkin ystävät kiittävät tätä ominaisuutta!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies julkaisuissasi tai merkitsisit meidät Instagramissa @tynnyrimies. KIITOS!