VEDENOHJAIMET NELISKANTTINEN SYÖKSYTORVI

Vedenohjaimella liität sadevesitynnyrisi syöksytorveen

Vedenohjain (eli rännirosvo, ulosheittäjä ja mitä näitä nyt on?) neliskanttiseen syöksytorveen hakusessa? Onko talosi/ mökkisi talon kulmissa neliskanttinen syöksytorvi? Tynnyrimiehen valikoimista löydät erilaisia sadevedenohjaimia, joilla liität sadevesitynnyrisi joko neliskanttiseen tai pyöreään syöksytorveen. Valikoimissamme on myös eri värisiä vedenohjaimia, joten valitse omasi talosi ja syöksytorviesi värien mukaisesti. Jos et löydä jotain tuotetta tai sinulla herää kysymyksiä, niin otathan meihin yhteyttä joko Chatin kautta tai kirjoittamalla meille postia.

Syöksytorvi – neliskanttinen

Tynnyrimiehen valikoimista ehdottomasti suosituin vedenohjain neliskanttiseen syöksytorveen on Rapido Quattro, joka on erittäin helppo asentaa. Saat vedenohjaimen mukana täydelliset asennusohjeet sekä kaiken asennukseen tarvitsemasi! Katso oheiselta videolta miten helppoa vastaanvanlaisella logiikalla toimivan Speedy vedenohjaimen asentaminen on – sama asentamisen helppous pätee myös Rapido Quattroon, usko pois! Tarkemmat mittakuvatkin löytyy.

Ollin sanoin: Asennus oli naurettavan helppoa ja laadukkaalta peliltä vaikuttaa. Heti sain 150 litraa vettä talteen = säästöä.

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista ja vakuutu vedenohjaimen asentamisen helppoudesta!

Ränni – neliskanttinen

Neliskanttisiin syöksytorviin löytyy myös toinen vaihtoehto eli Quattro (väreinä beige, harmaa ja ruskea). Tämä vedenohjain täytyy kuitenkin asentamaan niin, että syöksytorvi katkaistaan halutusta kohdasta eli asentaminen teettää hieman enemmän töitä!

Lue lisää teknisempää tietoa Quattro vedenohjaimesta.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää BUY nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Katso videolta vedenohjaimen toimintaperiaate yleisellä tasolla – toimintalogiikka on sama, oli sinulla sitten pyöreä syöksytorvi tai neliskanttinen! Ei enää kummallisia tee-se-itse virityksiä vaan hyvin toimiva vedenohjain syöksytorveen yhdistettynä käytännölliseen ja kauniiseen sadevesitynnyriin ja voit nauttia sadepäivistä!

Pääkaupunkiseudulla jälleenmyyjämme MaceWorks myy niin sadevesitynnyreitä, jalustoja että Speedy ja Rapido Quattro vedenohjaimia ja asentaa ne tarvittaessa! Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Tuotteen hintaan vaikuttaa se, että ne tehdään Euroopassa, jossa myös työn kustannukset ovat erilaiset kuin vaikkapa Kiinassa. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Mutta, koska olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän kuin kansainväliset ketjut esim. Bauhaus, Plantagen yms. niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteiden hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #tynnyrimies julkaisuissasi. KIITOS!