Tietosuojaseloste

GDPR tietosuojaselosteemme – luotu 25.5.2018, päivitetty 14.4.2021

Rekisterinpitäjä: Tynnyrimies Y-tunnus 1014690-0 Viikerintie 11, 28260 Ulvila, Suomi

Yhteyshenkilönä toimii: Markku Gratschew [email protected] / puh. +358407178866 (myös Whatsapp)

Tynnyrimies harjoittaa tällä päivämäärällä (25.5.2018) verkkokauppaa, jonka palveluntarjoaja on Holvi Payment Services Ltd. Verkkokauppojamme ovat: Tynnyrimies ja Patamies.

Verkkokaupassamme Sinä, ihana asiakkaamme, annat tiettyjä tietoja tehdessäsi tilauksesi. Näitä ovat yleensä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, joissain tapauksissa myös yrityksesi tai yhteisösi nimi. Toimimalla näin, annat meille sopimukseen perustuvan luvan henkilötietojesi käsittelyyn.

Tilauksen yhteydessä käytät erilaisia maksuvälineitä, joista meille ei tule mitään tietoa, emmekä sillä mitään tekisikään. Mikäli tilauksesi maksutapahtumassa olisi jokin virhe, olisimme yhteydessä verkkokaupan tarjoajaan eli Holviin selvittääksemme asian.

Mihin käytämme tietojasi

Käytämme antamiasi tietoja siihen, että voimme olla Sinuun yhteydessä, mikäli tilauksessa ilmenisi jokin ongelma, esim. varastostamme ei löytyisikään tilaamaasi tuotetta, toimitusajoissa olisi poikkeuksellista viivettä tms. Tietojasi käytetään tietenkin siihen, että saamme tilauksesi toimitettua Sinulle ripeästi eli annamme tietojasi Matkahuollolle ja Postille, jolloin he näkevät antamasi tiedot. Lähetämme Sinulle tilauksesi eri vaiheissa tietoa tilauksestasi, kuten sen, että olemme ottaneet tilauksesi käsittelyyn, olemme antaneet tilauksesi joko Matkahuollon tai Postin kuljetettavaksi (seurantakoodi) toimittaaksemme Sinulle kuitin sekä mahdolliseen jälkimarkkinointiin. 

Käsittelemme henkilötietojasi asiakassuhteemme hoitamiseksi, mahdollisten epäselvyyksien korjaamiseksi sekä satunnaiseen markkinointiin ja Sinulla on aina mahdollisuus poistua sähköpostijakelulistalta, mikäli niin haluat. Käsittelemme henkilötietojasi vain siinä laajuudessa kuin se on käsittelyn kannalta tarpeellista. 

Toimimme vastuullisesti ja arvostamme yksityisyyttäsi sekä käytämme tietojasi luottamuksellisesti. Säilytämme tietoja asiakassuhteesi ajan sekä kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti. Tietosuojaselosteemme on meille tärkeä asia ja dokumentti, jota kunnioitamme.

Mikäli teet tilauksesi puhelimitse, kirjoitamme tilauksen paperille, josta siirrämme tilauksen verkkokaupan sovellukseen (esim. laskutus). Paperiset tilaukset tuhoamme sen jälkeen (kerran viikossa saunan kiukaassa), kun tilaus on siirretty verkkokauppaan tai muuhun sähköiseen järjestelmään esim. sähköposti. Saatat myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse ja keskustelemme mahdollisesta tilauksesta, tarjouspyynnöstä, reklamaatiosta jne. Tässäkin tapauksessa mahdolliset tilaukset siirretään verkkokauppaan (laskutus). Toimimalla edellä mainituilla tavoin, annat meille oman suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Suojaamme tietojasi käyttämällä suojattua internetyhteyttä sekä palomuuria ja koneellamme/ puhelimella oleviin kirjanpitoaineistoihin on siinä vaiheessa pääsy vain Tynnyrimiehen yksinyrittäjällä. 

Verkkokaupan kautta tehtyjen tilauksien tietoja näkee myös verkkokaupan toimittaja Holvi Payment Services Ltd ja myyntien/ tilausten tiedot toimitetaan kirjanpitotoimistollemme Vuori-Tilit Oy:lle/ Timo Silvennoiselle kerran kuussa.

Jos yrityksemme käytössä on jotain cookies-, eväste-, kävijätietoja tms. -toimintoja, emme ymmärrä niitä emmekä osaa niitä hyödyntää. Jos et halua tallentaa evästeitä, voit kuulemma helposti estää ne selaimesi asetuksista. Ota tällöin yhteys internet-palveluntarjoajaasi, jos Sinulla on kysyttävää; me emme osaa valitettavasti tässä kohtaa auttaa. 

Miten tarkistat tietosi

Asiakkaanamme Sinulla on oikeus tarkistaa tietosi, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, vaatia niitä poistettavaksi sekä valittaa niistä. Saat pyytäessäsi kaikki tiedot, mitä meillä on Sinusta tarkastettavaksesi. Aikaa tähän keruuseen menee maksimissaan 30 päivää. Mikäli haluat harjoittaa oikeuttasi, laita meiliä osoitteeseen [email protected] 

Emme luovuta, siirrä, saati myy tietojasi eteenpäin, emmekä käytä tietojasi minkäänlaiseen profilointiin emmekä automaattiseen päätöksentekoon. 

Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti yhdessä Sinun kanssasi mutta mikäli olet sitä mieltä, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi lainmukaisesti ja tietosuojaselosteemme mukaisesti, voit tehdä miestä valituksen valvontaviranomaiselle.

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §;n ja 24 §;n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Tynnyrimiehen verkkokaupan asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.

Tietosuojaselosteemme on laadittu monikossa ja puhumme meistä, koska se kuulostaa yrityksenä hienommalta. Todellisuudessa me olemme minä eli Markku Gratschew/ Tynnyrimies. Kiitos, että asioit kanssamme!