Viherviisikko

Mietitkö, että nyt on otsikossa iso nimi? No hei, totta puhut! Viherviisikko saattaa olla sulle myös TV:stä tuttu, ovathan he hoitaneet vihersisustamisen niin Vain Elämää -ohjelmassa kuin monessa muussakin ohjelmassa.

Viherviisikon tuotteisiin saatat törmätä niin Helsingin kaupungin museossa, käyskennellessäsi Kauppakeskus Forumissa Helsingissä kuin odotellessasi vuoroasi Mehiläisessä. Viherviisikon viherseinät ovat olleet viime aikoina kovin suosittuja, eikä ihme. Tutustu Viherviisikon upeisiin toteutuksiin ja ihastu.

Hip hei hurraa! Maaliskuu on lähtenyt mahtavasti käyntiin. Eilen aamulla heräsin lintujen viserrykseen ja tänään koiran kanssa lenkillä kuuntelin joutsenien ääntelyä taivalla – tämä on parasta aikaa, vaikka tykkään kyllä kaikista vuodenajoista! Tuoksuuko muuten sunkin nenässä jo kevät?

Uusia yhteistyökuvioita

Mahtavaa aikaa oli myös viime syksy, kun Tynnyrimiehen vaimo huomasi, että Viherviisikko alkoi seurata Tynnyrimiehen tarinaa Instagramissa. Tomerana naisena Tynnyrimiehen vaimo laittoi Viherviisikolle Instagramin kautta yksityisviestiä, jossa kiitimme seuraamisesta ja kerroimme tuotteistamme ja ehdotimme yhteistyötä. Ja hei, siitähän se sitten lähti…

Tynnyrimiehen vaimo tapasi Viherviisikon voimakaksikon Suskin ja Viher-Tapsan eräänä lauantaina syksyllä ja siinähän kemiat kolahtivat. Viherviisikon voimakaksikko tykkäsivät tuotteistamme, joita oli mukana näytillä. Palaverissa ideoitiin tulevaa kevättä ja kesää ja nyt ollaan siinä pisteessä, että voimme ylpeydellä kertoa tästä uudesta yhteistyön muodosta eli, että Viherviisikko on jälleenmyyjämme ja heidän verkkokaupastaan löydät seuraavat tuotteet:

  • Tammi ja Kelo sadevesitynnyrit/ jalustat 50 & 120L
  • Vedenohjaimet Rapido Quattro ja Speedy
  • Bolero/ Polka ja Salsa ruukkuja monessa eri koossa
  • Barik viinitynnyri 2.2L
Viher-Tapsa diggas Salsa L ruukusta!

Tällä hetkellä Viherviisikkokauppa.fi verkkokaupasta löydät Bolero ja Salsa ruukkuja sekä Barik viinitynnyrin. Lisää tuotteita on tulossa esille, jahka tämä kevät tästä lähtee taas kunnolla käyntiin.

PS: Viherviisikon Suski taitaa laittaa loput tuotteet verkkokauppaan tämän viikon aikana – käykäähän siis kurkkaamassa! Alta löydät inspiraatiota ruukuistamme ⤵️

Kannattaa käydä tutustumassa Viherviisikon palveluihin ja tuotteisiin sekä alkaa jo suunnitella tulevaa kevättä ja kesää. Tiesitkö, Viherviisikon tekokasvit ovat todella upeita ja heiltä saat myös ostettua tekokasvien ”istutuksen” mieleiseesi ruukkuun.

Me Tynnyrimiehen kanssa ajattelimme koristaa poreallasalueen tänä vuonna näillä meidän omilla tynnyriruukuilla ja Viherviisikon tekokasveilla. Tehdään tästä sitten oma blogipostauksensa kesemmällä.

Mahtavaa kevään odotusta teille kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *