Tynnyrimiehen jälleenmyyjä ja rintsikat

Siis mitä ihmettä? Mitenkäs sadevesitynnyrit, Tynnyrimiehen jälleenmyyjä ja rintsikat liittyvät yhteen? Noh, eihän ne sinällään liitykään mutta tässä postauksessa selviää, miksi niistä kirjoitan tällä kertaa yhdessä.

Nyt ollaan jo kesäkuun puolella ja me Tynnyrimiehen kanssa olemme olleet aivan äimänkäkenä, kun niin monet ovat tilanneet meiltä sadevesitynnyreitä, jalustoja ja vedenohjaimia eli vesisieppareita noin kansankielelle käännettynä. Kysyntä on tänä vuonna ylittänyt pariinkin kertaan tarjonnan ja olemme joutuneet tilaamaan tavaraa lisää Sloveniasta, joka on totta kai hieno asia mutta olishan se kiva, jos olis pikkiriikkinen kristallipallo, josta voisi himpun verran osviittaa saada…

Tosiaan, sähköpostiin on kilahdellut mukavasti tilauksia ja katselen aina toimitusosoitteita ”sillä silmällä” ja nyt tuli niin monta tilausta pääkaupunkiseudulle, että päätin lähteä niitä kuskaamaan itse perille saakka. Kaiken kruunasi yhteydenotto Tynnyrimiehen Facebook-sivujen kautta, jossa toivottiin Tynnyrimiehen sadevesitynnyreitä ja jalustoja jälleenmyyntiin eli saisimme ihka ensimmäisen jälleenmyyjän!

Tynnyrimiehen kanssa meidän piti pitää oikein ”palaveri” asian tiimoilta ja onnesta puhkuen vastasimme kyselyyn ja yhteistyökumppanuushan siitä syntyi! Ja joo, sun täytyy lukea vähän pidemmälle, että saat tietää, missä tämä meidän ENSIMMÄINEN jälleenmyyjä on…

Siinä sitä sitten laskettiin sadevesitynnyreitä, jalustoja ja vedenohjaimia ja meitsille pälkähti päähän, että pitäisiköhän se tällä kertaa poiketa Wiipurin Korsettiin, sillä Tynnyrimiehen vaimon alusvaatevarasto näytti siltä, että pikku uudistus tekisi poikaa. Ja kun kaikki osoitteet ja reitit oli suunniteltu, niin eihän sitä voinut nyt jättää alusasuja huomiotta! Siispä perjantaina illalla lainapaku lastattiin tilauksilla (PS: Jos sulla on tiedossa paku, josta haluaisit luopua, niin kilautahan Tynnyrimiehelle nroon 040-717 8866) ja suuntasin matkani Vantaalle, jossa yövyin ystäväni luona.

Tynnyrimiehen lainapaku lastattuna sadevesitynnyreillä
Tynnyrimiehen vaimo käy päivätöissä ja pomonsa lainasi pakua! KIITOS!

Rintsikoita metsästämässä

Lauantaina herkullisen aamiaisen jälkeen suuntasin matkani kohti stadin keskustaa ja Wiipurin Korsettia. Sain onneksi parkkipaikan suht helpolla ja ei muuta kuin alusasuostoksille. Jos oot joskus likellä, niin suosittelen! Ratikoilla 1 ja 2 pääsee ihan oven eteen, kun jää pois Luonnontieteellisen museon pysäkillä ja takas keskustaan ratikka lähtee samoilta huudeilta.

Ai niin, unohdin kertoa, että olin ollut liikkeeseen yhteydessä Facebookin kautta ja kysellyt mahdollisuudesta saada malleja valmiiksi sovitettavaksi, jottei tarvitsisi kiireisen aikataulun kanssa olla hädissään. Sain oikein loistavat mittausohjeet omistajalta ja niiden avulla mittasin (ja Tynnyrimies hieman jeesaili mittanauhan kanssa ?) itseni ja kerroin, minkä brändin merkkejä olen aiemmin käyttänyt. Tämä kuulemma jeesaisi omistajaa etsimään sopivia malleja. Pyysin saada värikkäitä malleja ja kerroin, että esim keltainen ja pinkki voisivat olla kivan kesäisiä värejä.

Ja totta tosiaan, minua odotti setti värikkäitä alusasuja, joita sitten vaan sovittelemaan. Ja hip hei, eipäs ollutkaan sovittaminen hikistä hommaa ja hankalaa vaan kerta laakista löytyi sopivat setit. Mukaan lähti Primadonnalta sarja nimeltään Wild Rose ja väri Limoncello eli setti, joka tuolla näyteikkunakuvassa aiemmin oli. Samasta kuvasta lähti Marlies Dekkersin sarjasta Space Odyssey rintsikat värissä Fiery Red; pikkareissa ei enää isoa koko ollut. Primadonnalta lähti mukaan myös todellista Hottia Pinkkiä (värin nimi on oikeasti Happy Pink) sekä liivit että pikkarit! Aivan super hyvää palvelua ja kyllä sen näkee, että yrityksessä panostetaan laatuun ja asiakaspalveluun ja tällainen kummallinen toivekin toteutettiin sen kummempia ihmettelemättä! Tuotteet pakattiin ihan älyttömän kauniiseen paperikassiin, joka sopii täydellisesti meitsin paperikassikokoelmaan!

Arkadiankadulta matka jatkui kohti Rekolaa ja pienen mutkan kautta löytyi asiakkaan osoite, jossa pihalla oli kaksi reipasta lasta vastassa! Ei muuta kuin tynnyri autosta ulos ja matkaa jatkamaan. Seuraavaksi suuntasin auton nokan kohti Nuppulinnaa, jonne vein 120 litraisen TAMMI sadevesitynnyrin.

TAMMI 240L sadevesitynnyri asiakkaan pihalla Tynnyrimies
Sinne se jäi, TAMMI 240L sadevesitynnyri ja sisällä Speedy vedenohjain

Nummelan maatilalta se jälleenmyyjä löytyy!

No nyt päästään siihen asian ytimeen niin sanotusti, sillä seuraavaksi suuntasin tynnyreideni kanssa kohti uutta jälleenmyyjäämme, joka olikin jo laittanut Facebookissa viestiä, että missäs ne tynnyrit viipyy, kun nyt sataa vettä ?? En tätä viestiä siinä auton ratissa huomannut ja siitähän meillä naurua piisasi, kun ajoitukseni osui aikalailla kohdilleen sateen kanssa!

Matkani siis suuntautui Kukkahuone Linneaan Nummelan tilalle (Nurmijärvi) ja ah, miten upeaa oli ajaa tämän maatilan pihapiiriin! Kauniita kukkaistutuksia ja upeita rakennuksia oli vastassa sekä tämä ihana kaveri.

Kukkahuone Linnan lempeä vahti Tynnyrimiehen vaimoa vastassa

Paikan emäntä, Heidi esitteli minulle upean navettaputiikkiinsa, jossa entisen kukkakauppiaan sydän oli sulaa vahaa – ai että miten ihana paikka! Ja hei, sulla on nyt mahdollisuus käydä tutustumassa tähän kaikkeen kauneuteen heinäkuussa Avoimet Puutarhat -tapahtuman aikaan eli 5.7. klo 12-17. Suosittelen, jos kukat, sisustaminen ja puutarha on yhtään sun juttu! Saat varmasti kierrellä maatilan puutarhassa ja löydät englantilaisen puutarhan vaikutteita, kuten minäkin. Ja saathan siellä ihailla Tynnyrimiehen KELO sadevesitynnyreitäkin ?

Tsekkaapa alta ottamani kuvat ja varmasti heinäkuussa on taas uutta ihmeteltävää tässä kauniissa miljöössä!

Tällaisen kauneuden keskeltä oli aika haikeaa lähteä takaisin auton rattiin ja kohti kotia – toki vielä kahden yksityisasiakkaan kautta matkaten! Mutta, nyt on hieno homma, että Tynnyrimiehellä on pääkaupunkiseudulla jälleenmyyjä. Jos siis etsit kaunista sadevesitynnyriä ja verkkoshoppailu ei tunnu luontevalta, niin suuntaa jälleenmyyjämme luo Nummelaan eli Kukkahuone Linneaan ja kaupan päälle saat loistavia ideoita omaan puutarhaasi! PS: Kukkahuone Linneassa järjestetään myös kaikenlaisia ihania kursseja eli otahan heidän Facebook ja Instagram seurantaasi ja lähde kurssille ???????

Tulevana viikonloppuna Tynnyrimiehen vaimo suuntaa Keski-Suomeen ja Mikkeliin ja luvassa on juttua spa-hoidoista ja tynnyripaljuista… pysyhän kuulolla!

Seuraa Tynnyrimiehen kuulumisia Facebookissa ja Instagramissa.

PS: Tilaa uutiskirjeemme ja saat paluupostissa -10% alekoodin verkkokauppaamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.