Tynnyrimiehen tarina

Tynnyrimiehen tarina alkaa vuodesta 2010, kun muutimme kultaisten noutajiemme kanssa Unkariin. Tutustuimme moniin Unkarissa asuviin suomalaisiin ja saimme siellä idean alkaa tuoda Suomeen tammitynnyriä jäljitteleviä tuotteita ja myydä niitä verkkokaupassa teille!

Tuotteemme on valmistettu elintarvikemuovista Sloveniassa ja ne muistuttavat hyvin paljon tammitynnyriä ja puuta. Moni onkin esim. messuilla mennyt halpaan ja luullut tynnyreitämme puusta valmistetuiksi.

Elintarvikemuovin (kierrätettyä!) hyvinä puolina voidaan katsoa olevan sen pitkäikäisyys ja mahdollisuus säilöä tynnyreissä mm. viiniä. Muovi on myös materiaalina helppohoitoinen eli tynnyreitä/ tuotteita ei tarvitse käsitellä millään kemikaaleilla, kuten esim. puisia vastaavia! Tuotteemme ovat hyvin kevyitä, joten voit helposti siirtää tuotteen paikasta toiseen mielesi mukaan 🙂 Tuotteemme ovat läpivärjättyjä eli pienet naarmut eivät pilaa ulkonäköä. Tuotteet on UV-suojattu eli kuuminkaan aurinko ei haalista tuotteiden väriä.

Ja hei, nämä tuotteet ovat erittäin säänkestäviä -60/ +80 astetta eli voit huoletta jättää tuotteemme ulos talveksi. Sadevesitynnyrien kohdalla on hyvä muistaa syksyllä tyhjentää tynnyri, sillä vesi jäätyessään laajenee ja silloin tynnyri voi mennä rikki. Tee siis sadevesitynnyrin tyhjennyksestä itsellesi syysrutiini! Ja jos sadevesitynnyrisi on yhdistetty ränniin vedenohjaimella, käännä se samalla talviasentoon (mikäli tällainen vaihtoehto on olemassa).

Kerää sadevesi kauniisti talteen ja puutarhasi kasvit kiittävät

Mikäli haluat tietää lisää, ota yhteyttä vaikka meilitse ja kerromme mielellämme lisää! Tynnyrimiehen tarina jatkuu ja elää mm. blogikirjoitusten muodossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.