Matkalla Ihodeen 240L sadevesitynnyrin kera!

Tällä viikolla meililaatikkoomme kolahti tilaus uutuussarjasta KELO. Asiakas tomerasti ilmoitti haluavansa tilata 240L sadevesitynnyrin, siihen sopiva jalustan sekä harmaaseen, pyöreään syöksytorveen ”se joku juttu” tai rännirosvo, kuten moni kutsuu. Noh, varastossamme ei nyt ollut mitään sopivaa ”juttua” eli vedenohjainta, mutta onneksi niitä on tulossa! Tosin asiakas ilmoitti, että hän ei osaa verkkokauppaa kovin käyttää, joten laittelin hänelle laskun ja asia hoitui näppärästi eli jos on tarvetta maksaa laskulla, niin sekin onnistuu; verkkokaupassamme kun on rajalliset maksuvaihtoehdotkin, niin aina kannattaa kysyä!

Laskua asiakkaalle kirjoitellessa, jäi osoite kaivelemaan, kun oli niin jännä paikan nimi: IHODE. Postinumero näytti siltä, että matkaa ei varmaan kovin kauheasti täältä kotoa ole, joten ei muuta kuin osoite Google Mapsiin ja tutkailemaan! Paikkahan ei ollut kuin tunnin ajomatkan päässä ja hetken googlailu tuotti sellaisia tuloksia, että päätimme lähteä viemään kyseisen tilauksen ihan kotiovelle saakka, ja sehän passasi myös asiakkaalle enemmän kuin hyvin. Näin mekin saimme tehtyä pienen sunnuntaiajelun ja tutustuttua hauskoihin paikkoihin, joista kerron seuraavassa kirjoituksessa tarkemmin.

Tarvitaan PAKU 240L sadevesitynnyrin kuljettamiseen!

KELO-240L-sadevesitynnyri-jalustalla-ja-kultainennoutaja-Tynnyrimies

Aamulla kaivelimme varastostamme KELO 240L sadevesitynnyrin ja jalustan ja taustalla tietysti hääri kultainennoutajamme Casper intoa puhkuen. Hän katseli Tynnyrimiehen vaimon touhuja tarkkaavaisesti ja asettui kiltisti kuvattavaksi, tietysti. Tosin toisella korvalla Casper kuunteli itse Tynnyrimiehen puhinaa siitä, että miten ihmeessä tavarat saadaan kyytiin, kun kuljetuskalustona on Citroen CRV-2 eli aika pieni auto…

PS: Tynnyrimies pesi eilen auton pihalla ja tänä aamuna sen oli vielä sadevesi huuhdellut uudestaan, joten musta maali kiilteli aamuauringossa todella kauniisti. Ei ihme, että jossain päin Eurooppaa sadevettä käytetään autonpesuun.

Palataanpas takaisin asiaan eli siihen PAKUUN… Tynnyrimiehen ilmeestä voi jo päätellä, että sitä pakua kyllä kaivattaisiin.

Tynnyrimies ja tilaus autossa

Tynnyrimiehen vaimo eli minä, olen ollut vähän vastarannankiiski tuossa paku -asiassa ja kas kummaa, kun tämäkin tilaus eli 240 litrainen sadevesitynnyri ja siihen sopiva jalusta mahtuvat ihan hyvin tähän pieneen sievään ranskattareen. Nooh, täytyy myöntää, että eipäs siihen sitten sen enempää mahdukaan eli täytynee taipua harkitsemaan sitä pakua, tila-autoa tai farmaria. ELI, nyt jos sulla on tarjota edullinen ja hyväkuntoinen kuljetuspeli, niin eikun postia osoitteella [email protected], kiitos!

Ihode – mikäs se oikein on?

Wikipediasta tsekkasin lisäinfoa Ihodesta ja sieltä löytyi seuraavaa: Ihode on kylä ja taajama Pyhärannassa Varsinais-Suomessa. Taajamassa oli vuoden 2011 lopussa 625 asukasta, joista 619 asui Pyhärannassa ja 6 Laitilan puolella. Ihode sijaitsee Turusta Raumalle johtavan Valtatie 8:n varressa. Ihodessa toimii peruskoulun 1–6 luokille opetusta antava ja myös esiopetusta tarjoava viisiopettajainen Ihoden koulu. Tunnetuihin ihodelaisiin kuuluu suomalainen poplaulaja Anna Eriksson. Kylän halki virtaa Ihodenjoki, joka laskee Kaukanlahteen Mannerveden perukassa Pyhärannan Kaukassa. Joki saa alkunsa Pyhärannan, Laitilan ja Rauman, aiemmin Kodisjoen rajalla sijaitsevasta Otajärvestä, joka on arvokas lintujärvi. Otajärvellä on retkeilyä varten muun muassa lintutorneja ja opastuspaikkana toimiva Otajärven luontotupa.

Meidän matkan varrelle eli kylänraitille osui kauniita taloja, kukko ja lampaita – onneksi oli aikainen sunnuntaiaamu, niin liikennettä ei ollut paljonkaan ja oli helppo pysähtyä tienposkeen kuvailemaan!

Viime metreillä ei navigaattoria olisi tarvittu ollenkaan, sillä silmiin nappasi kaunis valkoinen omakotitalo, jossa oli harmaat vuorilaudat, katto ja syöksytorvet ja heti totesimme yhteen ääneen Tynnyrimiehen kanssa, että tuonnehan se KELO 240L sadevesitynnyri ja jalusta ovat varmaan menossa ja näin se oli, että oikeassa osoitteessa oltiin!

KELO sadevesitynnyri 240 litraa

Ja pitihän se heti päästä kuvaamaan tuo KELO 240L sadevesitynnyri ja jalusta komea talo taustanaan – tosin kuulemma tynnyri ei jää tähän vaan sille on paikka jo valittu. Täytyypä muistaa kysyä kuvaa, kun saadaan vielä SPEEDY vedenohjain toimitettua asiakkaalle, niin hän saa kätevästi yhdistettyä sadevesitynnyrin sitten syöksytorveen. Oli kiva käydä Ihodessa ja ilmeisen tyytyväinen asiakas taas saatiin palvella – ei hassumpi sunnuntaiaamu.

Paluumatkalla pysähdeltiin useamman kerran ja näistä stopeista kerron seuraavassa kirjoituksessani! Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Terveisin
Tynnyrimiehen vaimo

PS: Jos mietit, että mitähän tuo SYVÄ UNI Tynnyrimiehen paidassa tarkoittaa, niin tsekkaapa täältä!

2 Replies to “Matkalla Ihodeen 240L sadevesitynnyrin kera!”

 1. Kiva lukea paikoista joiden olemassa oloa ei välttämättä tiedä ja kuvatkin kivoja ?

  1. Moikka Päivi!

   Kiva kuulla – mekin tykätään just tän takia aina välillä viedä tilauksia asiakkaille! Opitaan tuntemaan asiakkaita lisää sekä sivistetään itseämme Suomen eri paikoista!

   Ensi viikolla postausta tulossa tuon retken loppuosasta…

   Terkuin, Tynnyrimiehen vaimo 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *